Συναρπαστικά νέα ηχούν στον κόσμο του βόλεϊ! Το ρεπορτάζ αναφέρει την έναρξη της Κλαμπ Ιτάλια, μιας νέας ομάδας που θα αγωνιστεί στη Serie A2, με τον θρυλικό προπονητή Χούλιο Βελάσκο να οδηγεί το έργο, μαζί με τον Χουάν Μανούελ Τσιτσέγιο.
Επιστρέφει στην Πολωνία ο Λουατί
Η πρωτοβουλία στοχεύει να καλλιεργήσει τα κορυφαία νεαρά ταλέντα βόλεϊ της Ιταλίας, βοηθώντας τους να προπονούνται μαζί, να αποκτήσουν εμπειρία και να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους.
Ωστόσο, η Νοβάρα στην οποία είναι βοηθός προπονητής ο Τσιτσέγιο, έχει αντιμετωπίσει αυτές τις φήμες, επιβεβαιώνοντας ότι ο αργεντινός, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026, χωρίς καμία επιλογή για πρόωρη αποχώρηση.
Παρόλα αυτά, ο σύλλογος παραμένει ανοιχτός σε συζητήσεις με την Ιταλική Ομοσπονδία Βόλεϊ μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.
Πηγή φωτογραφίας: LVF (legavolleyfemminile.it)