back to top

Ηρακλής – Άρης 1-3: Και τώρα Πανιώνιος

Διαβάστε Επίσης

Στον μεγάλο τελικό ανόδου προκρίθηκε ο Άρης σπάζοντας δύο φορές την έδρα του Ηρακλή στη συγκεκριμένη σειρά των Play off της Pre League ανδρών. 

Τεράστιο «μπαμ» με Βασίλεβα ο Πανιώνιος (videos)

Σε μία κατάμεστη Μίκρα, αυτή τη φορά από οπαδούς του τυπικά γηπεδούχου Ηρακλή, ο Άρης πήρε μία μεγάλη νίκη με 1-3 σετ και προκρίθηκε στα τελικά ανόδου όπου τον περιμένει ο Πανιώνιος.

Ο Ηρακλής που πέταξε δύο φορές στα σκουπίδια διαφορές 5 και 4 πόντων στο πρώτο και στο τρίτο σετ αντίστοιχα, είδε τον Άρη να του «σπάει» για δεύτερη φορά την έδρα και να τον αφήνει για ακόμη μία χρονιά στην Pre League ανδρών.

Τα σετ: 1-3 (20-25, 25-22, 23-25, 21-25)

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ CONDITO (Οδυσσέας Τσιράκης): Ροντρίγκες, Αλεξάκης Ν., Τζιουμάκας Γ., Τζιουμάκας Σ., Μπίσετ, Προύσαλης / Πηλίτσης (λ), Πετρίδης (λ), Καραπέτσας, Ιντρισλάρι, Γκολίτσης.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Τσέντομιρ Ίλιτς): Σωτηρίου, Πεντίδης, Γιαμακίδης, Τζάκσον, Κανέλλος, Χάζελντεϊν / Παχιαδάκης (λ), Φραγκουλίδης, Δέρβας, Κοντοστάθης.

Δείτε ολόκληρη την αναμέτρηση εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Volley League (Γ): ΑΟ Θήρας – ΠΑΟΚ για μία...

ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας, πέτυχαν το 2/2 στα προημιτελικά των Play off της Volley League γυναικών, απέναντι...

Σπουδαία κίνηση από Πανιώνιο: Τίμησε τη μνήμη αδικοχαμένου οπαδού...

Ο Πανιώνιος είναι μια οικογένεια, σε όλες τις βαθμίδες και αυτό, φροντίζουν άπαντες στη Νέα Σμύρνη να...

Θέτιδα Βούλας – ΑΟ Θήρας 1-3: Έκανε το 2/2...

Αν και έχασε το πρώτο σετ, ο ΑΟ Θήρας πήρε το διπλό στην έδρα της Θέτιδας με...
spot_img