Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Άρη στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των play off στην Pre League ανδρών και έτσι δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς ανόδου.
Η διοίκηση του «γηραιού», με ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτήρισε άκρως αποτυχημένη την φετινή χρονιά, ενώ έσταξε… μέλι για την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας.
Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:
«Στον απίστευτο κόσμο μας, που έκανε SOLD OUT το παιχνίδι της Pre League, δεν αξίζει μια απλή συγγνώμη.
Η φετινή χρονιά κρίνεται άκρως αποτυχημένη, και η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει όλους εμάς, τους διοικούντες του Γ.Σ. και δεν πρόκειται να αναζητήσουμε δικαιολογίες.
Απέναντι σε εσάς, που η στήριξή σας είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, δεσμευόμαστε ότι από σήμερα κιόλας ξεκινάμε την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μία ομάδα αντίστοιχη των απαιτήσεών σας.
Μία ομάδα αντάξια της μεγαλύτερης ομάδας του ελληνικού βόλεϊ.»