back to top

Η πρώτη επιστημονική ημερίδα του ΖΑΟΝ

Διαβάστε Επίσης

Η πρώτη επιστημονική ημερίδα του ΖΑΟΝ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Η αλλαγή σελίδας την οποία επιχειρεί με αργά και σταθερά βήματα ο ΖΑΟΝ δεν αφορά μόνο τα όσα συμβαίνουν στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, αλλά και μία συνολικότερη προσπάθεια εξωστρέφειας του συλλόγου.

Το Athletes Unlimited Pro Volleyball ξεκινά

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η προσπάθεια μας θα είναι συλλογική. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε και σύλλογος. Θα είναι μια προσπάθεια κοινωνικού έργου, όπως είναι η διάπλαση χαρακτήρων για τα νέα παιδιά των Ακαδημιών, η δημιουργία οραμάτων μέσα από τη συνεχή προσπάθεια, ώστε να βγουν αργότερα στη ζωή θωρακισμένα με αρετές. Θέλουμε τα παιδιά να μαθαίνουν τη ζωή… παίζοντας», είχε τονίσει λίγο μετά την εκλογή του στις αρχές Ιουλίου ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κανελλόπουλος και λίγες εβδομάδες αργότερα αυτό γίνεται πράξη.

Εύκολα η Κόρινθός 4-0 την Παναχαϊκή

Για πρώτη φορά ο ΖΑΟΝ διοργανώνει μία άκρως ενδιαφέρουσα διεπιστημονική ημερίδα για τη σχέση των παιδιών με τον αθλητισμό και η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Κηφισιάς, Βασίλη Ξυπολυτά. Η ημερίδα με τίτλο «Παιδιά και αθλητισμός» θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου (12:00 έως 14:30) στο κλειστό γήπεδο «Ζηρινείου» και θα έχει τις ακόλουθες ενότητες: «Χτίζοντας νοοτροπία νικητή στα παιδιά – αθλητές».

Εισηγητής: Αχιλλέας Υφαντίδης, πτυχιούχος Ψυχολογίας το ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία πάνω στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων από το University of Kent at Canterbury. Κατέχει εξειδικεύσεις στην Επικοινωνία και την Ψυχολογία των Αθλημάτων Υψηλής Απόδοσης. «Ο καταλυτικός ρόλος της διατροφής στην αθλητική απόδοση και στην ψυχολογία του σύγχρονου αθλητή/αθλούμενου»

Εισηγητής: Λάμπρος Μουλίνος, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Γυμναστής M.Sc, EHFAR Στην ημερίδα είναι προσκεκλημένοι γονείς και παιδιά, με την είσοδο να είναι ελεύθερη, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές, αλλά και τους εκπροσώπους του ΖΑΟΝ. Ραντεβού στο Ζηρίνειο!

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

ΖΑΟΝ: Απέχει ένα βήμα από την απόλυτη αγωνιστική ευτυχία...

Ιστορικό αγωνιστικό ραντεβού θα είναι αυτό της Τετάρτης του Πάσχα για τον ΖΑΟΝ αρκεί να κάνε αυτά...

Μυτσκίδης: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί έκαναν ότι...

Ο τεχνικός του συλλόγου του ΖΑΟΝ συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τους τόνους παρά τη νίκη με 3-0...

Pre League γυναικών: Επίδειξη δύναμης ο ΖΑΟΝ, νίκησε 3-0...

Το πρώτο βήμα για την άνοδό του έκανε ο εκ νέου εξαιρετικός ΖΑΟΝ, που με σκορ 20-25...
spot_img