Ολοκληρώθηκε η Α φάση της Β Εθνικής ανδρών ΕΣΠΕΔΑ με την χθεσινή 12η και τελευταία αγωνιστική και η τετράδα των ομάδων θα παίξει έναν πέμπτο γύρο ακόμη, ο οποίος θα κρίνει τον πρωταθλητή.
ΕΣΠΕΔΑ-Αγόρια Κ18: Ρεπό ο Μίλωνας, μείωσε την διαφορά στο -4 ο Ιωνικός
Το παιχνίδι που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο τελικός της δεύτερης θέσης, ανάμεσα σε Αργυρούπολη και ‘Εσπερο που κρίθηκε στο τάι μπρέικ με υπέρ των γηπεδούχων, Αρχικά ο ΑΟΝΑ πήρε προβάδισμα με 2-0, η ομάδα της Καλλιθέας αντέδρασε ισοφάρισε σε 2-2 και όλα κρίθηκαν σε δραματικό τάι μπρέικ με την Αργυρούπολή να επικρατεί με 15-13 και να είναι εκείνη δεύτερη με 20 πόντους και καλύτερη ισοβαθμία.
Στο άλλο παιχνίδι ο πρωτοπόρος Ιωνικός κέρδισε εύκολα τον Κότινο με 0-3 που τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς πόντο ενώ ο σύλλογος της Νίκαιας τερμάτισε στην κορυφή με 32 βαθμούς και μία ήττα,
Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
Αργυρούπολή- Έσπερος 3-2 (25 – 19, 25 – 16, 18 – 25, 16 – 25, 15 – 13 )
Κότινος- Ιωνικός 0-3 (20 – 25, 14 – 25, 13 – 25)