back to top

Φαριόλ: «Το σημερινό ματς ήταν πιο δύσκολο…» (vid)

Διαβάστε Επίσης

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των play off της Volley League γυναικών και μπήκε σε θέση οδηγού. Η Αργεντίνα κεντρική τόνισε πώς τα προβλήματα υγείας επηρέασαν τις κοπέλες του Ολυμπιακού. Έτσι στον αγώνα με τον Άρη δεν είχαν από την αρχή καλή απόδοση. Όμως σταδιακά βελτιώθηκαν και πέτυχαν το στόχο του. Ειδικότερα, η απόλυτη συγκέντρωση ήταν σημείο «κλειδί» για την αλλαγή του αγωνιστικού τους προσώπου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός-Άρης 3-1: Ξέχασε το Κύπελλο και έκανε… περίπατο 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Παύλο Σαχτούρη:

«Το Final-4 ήταν μια δύσκολη διαδικασία και υπήρχε άγχος για να είμαι ειλικρινής. Όλο αυτό μας εξασθένισε και αρκετά κορίτσια είχαν θέματα υγείας. Έτσι ο αγώνας με τον Άρη έγινε ακόμα πιο δύσκολος. Αυτός είναι και ο λόγος της μετάθεσης του αγώνα κατά μια ημέρα. Επομένως σήμερα ήταν περίπλοκο για μας…».

Στη συνέχεια, η Αργεντίνα κεντρική τόνισε: «Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα ρυθμού, η εικόνα στο πρώτο σετ. Αλλά όταν είμαστε απολύτως συγκεντρωμένες, δεν έχουμε πρόβλημα. Αυτό αλλάξαμε μετά το πρώτο σετ. Όμως σήμερα δεν είχαμε τις ίδιες δυνάμεις και αντοχές, γιατί δεν κάναμε κανονική προπόνηση πριν τον αγώνα. Επομένως αυτό έπαιξε ρόλο και δεν είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι μας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Volley League (Γ): ΑΟ Θήρας – ΠΑΟΚ για μία...

ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας, πέτυχαν το 2/2 στα προημιτελικά των Play off της Volley League γυναικών, απέναντι...

Σπουδαία κίνηση από Πανιώνιο: Τίμησε τη μνήμη αδικοχαμένου οπαδού...

Ο Πανιώνιος είναι μια οικογένεια, σε όλες τις βαθμίδες και αυτό, φροντίζουν άπαντες στη Νέα Σμύρνη να...

Φρέσκι: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Ο ΑΟ Θήρας κατάφερε να κερδίσει την Θέτιδα με 3-1 σετ και να προκριθεί στα ημιτελικά των...
spot_img