Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, έδωσε σήμερα το «πράσινο φως» για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague σε Φόινικα Σύρου και Κηφισιά ενώ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκός είχαν πάρει άδεια από την προηγούμενη εβδομάδα.
Τα μέλη της επιτροπής θα συνεδριάσουν για τρίτη φορά στις 24/7 όπου θα ασχοληθούν με του φακέλους των ομάδων που έχουν προβλήματα όπως είναι ο ΠΑΟ, Ηρακλής Θσσαλονίκης, Παναχαϊκή, Ηρακλής Χαλκίδας.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:
«Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνεδρίασε απόψε (Τρίτη 18/7/2017) και εξέτασε δύο ακόμα φακέλους ΤΑΑ ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.
Πρόκειται για τους φακέλους του ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικα Σύρου και του ΑΟΠ Κηφισιάς.
Μετά από ενδελεχή έλεγχο η Επιτροπή Αδειοδότησης έδωσε άδεια συμμετοχής και στα δύο ΤΑΑ.
Η τρίτη και τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 24 Ιουλίου (ώρα 17.00) οπότε και θα εξεταστούν οι υπόλοιποι πέντε φάκελοι των ΤΑΑ που προέρχονται από την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελείται από τους Χρήστο Ηλιάδη, Βασίλη Μηνούδη και Λευτέρη Κογκαλίδη.»