back to top

Επιστροφή Ρούση στο Μαρκόπουλο!

Διαβάστε Επίσης

Ο Γιώργος Ρούσης επιστρέφει εκεί που… ξεκίνησαν όλα, μετά από 15 χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Θέτιδα, ο Έλληνας τεχνικός είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, το οποίο θα γραφτεί στο Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά:

Στον τόπο καταγωγής του και στην ομάδα όπου ξεκίνησε και αναδείχθηκε ως προπονητής, επιστρέφει ο έμπειρος Γιώργος Ρούσης, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Μαρκοπούλου Revoil, διαδεχόμενος τον Ιταλό Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο.

Ο 45χρονος τεχνικός (4 Ιαν. 1979) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΑΟ Μαρκόπουλου όπου δούλεψε ως συνεργάτης του Σούλη Τουρσούγκα αρχικά και του Γιώργου Λυκούδη στη συνέχεια (2005-2010), τον οποίο ακολούθησε στην Εθνική γυναικών (2008-2009), ενώ την επόμενη χρονιά (2009-2010) ήταν συνεργάτης στην Εθνική Γυναικών του Ιταλού Τζιάνι Καπράρα. Έπειτα δούλεψε σε Αγία Παρασκευή (2010-11), Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας (2011-13), Παναθηναϊκός (2013-16), Πανναξιακός (2016-17), ΑΟ Θήρας (2017-18), Ηλυσιακός (2019-20) και Θέτις Βούλας (2020-24), ενώ ανέλαβε τα ηνία της εθνικής ομάδας το 2017.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...

Α’ Τοπική Γυναικών ΕΠΕΣΘ: Πήρε το ντέρμπι ο Αριστοτέλης...

Στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ ο Αριστοτέλης Επανομής...
spot_img