Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Γιώργο Χρυσομαλλίδη, για τέταρτη σεζόν, όπως και με τους προπονητές των υπόλοιπων τμημάτων Γιώργο Τεμελούδη και Βαλάντη Μαμάη, ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»:
«Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, για τέταρτη χρονιά, με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Γιώργο Χρυσομαλλίδη, ο οποίος θα έχει επίσης την ευθύνη των ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων.
Ο 48χρονος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου, όπως η άνοδος και η συμμετοχή στην Α1 Γυναικών και η κατάκτηση oκτώ Πανελληνίων και Τοπικών αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων.
«Με την συμμετοχή στην Α1 Γυναικών έκλεισε ένας πετυχημένος κύκλος για την Ελπίδα. Είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τη δημιουργία μίας καινούργιας ομάδας, με αθλήτριες από την προηγούμενη γενιά που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους, αλλά και νέα παιδιά από τις ομάδες κορασίδων και νεανίδων. Ηδη προγραμματίζουμε με τη διοίκηση τη νέα σεζόν και πιστεύω ότι ο σύλλογος θα συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.
Επίσης, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Τεμελούδη και τον Βαλάντη Μαμάη, πρωτεργάτες των επιτυχιών των αναπτυξιακών τμημάτων αγοριών και κοριτσιών τα τελευταία χρόνια.»