back to top

Εκλογές ΕΟΠΕ: Καραμπέτσος εναντίον Πασπάλα

Διαβάστε Επίσης

Tην  νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ θα μάθουμε απόψε μετά την  σην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα αρχίσει διαδικτυακά στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 13:00.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 18:00 ηλεκτρονικά μέσω των κωδικών taxis των εκλεκτόρων σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο αθλητικός νόμος. Δικαίωμα ψήφου έχουν 416 σωματεία που είναι ρεκόρ για τα δεδομένα την Ε.Ο.ΠΕ. Είναι η τρίτη σε δύναμη αθλητική ομοσπονδία πίσω από την ΕΠΟ και την ΕΟΚ.

Τη θέση του προέδρου διεκδικούν ο Γιώργος Καραμπέτσος και ο Αναστάσιος Πασπάλας ο οποίος ήταν πρώην ταμίας και μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. που κατεβαίνει πρώτη φορά για πρόεδρος.

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ: Η υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμπέτσου

Στον χαιρετισμό του προς τα σωματεία ο Γιώργος Καραμπέτσος αναφέρει:

H ώρα του δικού σας σερβίς στην κάλπη έφτασε. Εγώ και οι εκλεκτοί υποψήφιοι του συνδυασμού «Πρώτα το Βόλεϊ» σας ζητούμε την ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουμε μαζί το έργο της εξυγίανσης και της αναβάθμισης του Ελληνικού βόλεϊ και Μπιτς βόλεϊ.

Περάσαμε πολλά, δυσκολίες, χρέος, οικονομική κρίση, καραντίνα, ενεργειακή κρίση. Αντέξαμε και αναπτυχθήκαμε μέσα από τις δυσκολίες. Γιατί η πίεση μετατρέπει τα κάρβουνα σε διαμάντια. Μείναμε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Μακριά από κρυφές ατζέντες και προσωπικά συμφέροντα. Με ανοικτά χαρτιά, με ελέγχους και ενημερότητες σε όλα τα επίπεδα.

Κάποιοι δεν άντεξαν σε αυτόν τον μαραθώνιο. Θέλουν να γυρίσουμε στην εσωστρέφεια και στο παρελθόν.

Μαζί πετύχαμε πολλά. Πορευτήκαμε το δύσκολο δρόμο που δεν είχε ψέματα, αναβολές και αναστολές. Μειώσαμε χρέος. Εκσυγχρονίσαμε την ΕΟΠΕ. Βοηθήσαμε τα σωματεία. Ήμασταν κοντά στους συναδέλφους μας παράγοντες σε κάθε γωνιά της όμορφης πατρίδας μας. Βάλαμε τις Εθνικές ομάδες σταθερά μέσα στην ελίτ του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου βόλεϊ, σηκώσαμε το επίπεδο όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων, ενισχύσαμε την αξιοπιστία όλου του αθλήματος, γυρίσαμε το Μπιτς βόλεϊ στις μεγάλες πλατείες της χώρας. Υπουργοί αθλητισμού διαφορετικών κυβερνήσεων από το 2017 μέχρι σήμερα και όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έβγαλαν το καπέλο στη διοίκηση της ΕΟΠΕ. Μίλησαν δημόσια για την αθλητική ομοσπονδία πρότυπο που παλεύει και κερδίζει όλα τα ντέρμπι.

Έχουμε να κάνουμε πολλά, να κάνουμε πράξη αυτά που ονειρευόμαστε για την Ανάπτυξη του αθλήματος, για τον σχολικό αθλητισμό, για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων για τη μεγαλύτερη διάδοση του βόλεϊ μέσα στην ελληνική οικογένεια.

Πάντα σας μιλούσα από την καρδιά μου τη γλώσσα της αλήθειας. Σε κάποιους δεν άρεσε. Ήθελαν υποσχέσεις και παχιά λόγια. Με αυτή την ειλικρίνεια, την αγάπη και κυρίως τον σεβασμό θα συνεχίσω να υπηρετώ τα οράματα μας. Πάντα σε συνεργασία με τους εκλεκτούς και έμπειρους συνεργάτες μου και φυσικά με το έμπειρο προσωπικό και τα στελέχη της ΕΟΠΕ αλλά και των Ενώσεων.

Καλώ όλους εσάς που νιώθετε πως το βόλεϊ δεν είναι «πάνω», «κάτω», «δεξιά», «αριστερά» αλλά πάντα «Μπροστά» από απ΄ όλα να στηρίξετε τον συνδυασμό μας και το όραμα μας στην κάλπη των εκλογών της 19ης Οκτωβρίου».

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καραμπέτσος Γεώργιος (Γ.Σ. Ειρήνη)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.
Ακριβούλης Βασίλειος (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός)
Αντωνόπουλος Παναγιώτης (Παναχαϊκή Γ.Ε.)
Αποστολάκη Βαΐα (Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις)
Βαφειάδου Άντα (Α.Σ. Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας)
Βερούτης Ιωάννης (Γ.Σ.Κ. Ηρακλής Κηφισιάς)
Βλάχος Παντελής (Α.Ο. Αιγάλεω)
Δατσέρης Νικόλαος (Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος)
Δελαγραμμάτικας Νικόλαος (Α.Ο.Φ. Πορφύρας)
Καρτάνου Θεοδώρα (Α.Ο. Φοίνικας Σύρου)
Κοτσαρίνης Δημήτρης (Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας)
Κριεζής Νικόλαος (Α.Α.Σ. Κερατσινίου Δραπετσώνας – Κότινος)
Κυριάκου Κωνσταντίνος (Γ.Σ. Γρεβενών)
Ορφανός Δημήτριος (Έσπερος Θέρμης)
Παλπάνα Βάγια (Α.Ε.Σ. Μυγδονιακός)
Παπαδάκη Μαρία (Ο.Φ.Η.)
Σωνάκης Ανδρέας (Νηρεάς Κολωνού)
Φλετούρης Γεώργιος (Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης)
Χαλβατζής Νεκτάριος (Α.Ο.ΠΕ. Μοσχάτου)
Χαριτωνίδης Κωνσταντίνος (Φοίνικας Πολίχνης)
Χρόνη-Έρωτα Έφη (Φ.Ο. Βριλησσίων)

Εκπρόσωπος για μέλος στην Ε.Ο.Ε: Καραμπέτσος Γεώργιος (Γ.Σ. Ειρήνη)

Υποψήφια μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής
Ευαγγελίου Παρασκευάς (Α.Ο. Μαρκοπούλου)
Μεταξάς Δημήτριος (Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Άγιος Ελευθέριος)
Μπάντιος Άγγελος (Α.Σ.Π. Ερμής Ηγουμενίτσας)
Μπερμπέρογλου Νικόλαος (Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής)
Λάνδρου Μελπομένη (Α.Σ. Σάμου “Ο Ερμής”)

 

ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΨΗΛΑ: Η υποψηφιότητα του Αναστασίου Πασπάλα

Αντίπαλος του Γιώργου Καραμπέτσου θα είναι ο Αναστάσιος Πασπάλας.

Στον χαιρετισμό του προς τα σωματεία ο Αναστάσιος Πασπάλας ανέφερε: «Σας καλούμε όλους αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, να ψηφίσουμε μαζικά τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ελπίζοντας το Βόλεϊ να δει καλύτερες μέρες και η επιλογή μας να σηματοδοτήσει μια καινούργια αρχή.

Ταξίδεψα σε όλη την Ελλάδα, έφτασα μέχρι την ακριτική και τη νησιωτική χώρα, συνομίλησα με τους παράγοντες που εκκολάπτουν τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές του Βόλεϊ. Μπορώ να πω ότι βγήκα πολλαπλά κερδισμένος. Προφανώς και δεν έλυσα τα προβλήματά τους, κατέγραψα όμως τις ανησυχίες τους, την αγάπη τους για το Βόλεϊ και προπάντων την προσφορά τους στα παιδιά, στην οικογένεια, στην τοπική κοινωνία και στο άθλημα. Ανιδιοτελείς εργάτες που έχουν ανάγκη από την προσοχή μας ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ. Δεν υποσχέθηκα απολύτως τίποτα, άφησα όμως πίσω την καρδιά μου και την υπόσχεση να επιστρέψω πιο δυνατός και κάτω από άλλες συνθήκες!

Φίλες και φίλοι του Βόλεϊ, είμαι και εγώ ένας από σας, είμαι 14 χρόνια παράγοντας της Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία. Έρχομαι με σχέδιο, με θέσεις, με πρόγραμμα και με τους κατάλληλους συνεργάτες να δώσουμε τις λύσεις που απαιτεί το άθλημά μας. Ένα άθλημα που έχει χάσει την αισιοδοξία, την αίγλη και την αυτοπεποίθησή του.

Δεν θα κινηθούμε αυταρχικά, δεν θα χρησιμοποιήσουμε παλιές και αναχρονιστικές μεθόδους, κάνοντας υπολογισμούς στο μπακαλοτεύτερο, δίχως όραμα, δίχως φαντασία, δίχως οργάνωση και προγραμματισμό.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα φέρουμε το καινούργιο, θα κινηθούμε με ήθος, με αξιοπρέπεια και σκληρή δουλειά και ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

Το ΕΓΩ, η έπαρση και η αλαζονεία τέλειωσαν, θα επικρατήσει το ΕΜΕΙΣ, η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, η εύστοχη και η σκληρή δουλειά.

Η ψήφο σας, είναι το μόνο μέσο για να επανεκκινήσουμε το Βόλεϊ.

Ζητάμε την στήριξή σας, ζητάμε την ψήφο σας!».

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΨΗΛΑ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πασπάλας Αναστάσιος Α.Ε.Σ Ένωση Γαλατσίου
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.
Αντωνοπούλου – Πανάγου Ηλέκτρα (Α.Ε. Αγίας Παρασκευής)
Βλαχοπάνου Ελένη (Ελπίδες Λευκάδας)
Ζαφειρίου Μηνάς (Ε.Α. Λάρισας
Ζέτου – Μουντάκη Ελένη (Α.Ο. Σερρών Άρτεμις)
Ιντζέ – Βαλούκα Μαρία (Α.Μ.Σ. Αναγέννηση Νέου Ρυσίου)
Καλουδιώτη Μαρία Α.Ε.Σ. Αθλεση Ηρακλείου)
Καραΐσκος Λεωνίδας (Α.Σ. Περιστέρι)
Κατζικάς Γιώργος (Γ.Α.Σ. Αμπελόκηπων-Μενεμένης)
Κογκαλίδης Ελευθέριος (Γ.Α.Σ Ιάσωνας Νίκαιας)
Κουτσουλίνης Ιωσήφ (Α.Ο. Σείριος Ασπροπύργου)
Κυριακίδης Άγγελος (Πανερυθραϊκός Α.Σ.)
Κυτριλάκης Άγγελος (Γ.Σ Νηρέας Καρδαμύλων)
Λάγιου Βαρβάρα (Α.Κ. Ζωγράφου Αττικής)
Μουλακάκης Απόστολος (Α.Ο. Νέων Αργυρούπολης)
Ξενουδάκης Γιώργος (Γ.Σ.Γ. Νίκη Αλεξανδρούπολης)
Ξοφάκης Χαράλαμπος (Α.Σ. Ηλιούπολης)
Πλιάτσικα Χρύσα (Α.Π.Σ. Άμιλλα)
Ταλαμπίρης Άγγελος (Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων)
Χαριτίδου Δήμητρα (Α.Σ. Πανόραμα)
Χατζούλη Ελένη (Γ.Σ. Ένωση Ελασσόνας)

Εκπρόσωπος για μέλος στην Ε.Ο.Ε: Πασπάλας Αναστάσιος Α.Ε.Σ Ένωση Γαλατσίου

Υποψήφια μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής
Καναγκίνης Φίλιππος Α.Σ. Λαυρίου
Μπαμπάτσικας Γεώργιος ΓΑΣ Ιάσονας Νίκαιας
Τσουρουπίδης Ιωάννης Πευτίτσης ΑΣΜΤ Μακεδόνες Μαχητές Νέας Καλλικράτειας

 

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Οι άνθρωποι που κρατούν ζωντανό το βόλεϊ στην Κοζάνη

Το βόλεϊ στην Κοζάνη έχει τη δική του ξεχωριστή δυναμική, χάρη στους ανθρώπους που το αγαπούν και...

Aλλαγή σκυτάλης στο volleyland

Mετά από δεκάχρονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ, το volleyland.gr αλλάζει σελίδα. Περνάει από τον ...

Τώρα αρχίζει… το καλό στην Pre League – Αυτοί...

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η κανονική περίοδος στη φετινή Pre League των ανδρών, με την Καλαμάτα να χάνει...
spot_img