back to top

Ευχαριστήριο της Κηφισιάς σε όσους συμπαραστάθηκαν και περιέθαλψαν τον Ιγκορ ντε Σόουζα

Διαβάστε Επίσης

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΤΑΑ ΑΟΠ Κηφισιάς εξέδωσαν ανακοίνωση για όσους βοήθησαν στην περιπέτεια της υγείας του Ιγκόρ ντε Σόουζα στον αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας:

”Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας του  Ιγκόρ Ντε Σόουζα, ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΑΟΠ Κηφισιάς θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην περίθαλψη του αθλητή μας.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Ηρακλή Χαλκίδας η οποία από την πρώτη στιγμή συνέβαλε τα μέγιστα στην παροχή πρώτων βοηθειών  και στην μεταφορά του Ιγκόρ Ντε Σόουζα τάχιστα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Εκεί, το προσωπικό και ο γιατρός κ. Στάικος με τον επαγγελματισμό και την επιστημονική τους κατάρτιση έκαναν το καλύτερο για τον αθλητή της Κηφισιάς, ο οποίος μία μέρα αργότερα πήρε  εξιτήριο.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε ξανά τους αθλητές του Ηρακλή Χαλκίδας Ντέιβιντ Σιλβέϊρα Μότα και Τιάγκο Ζιελίνσκι οι οποίοι βρέθηκαν από την αρχή στο πλευρό του αθλητή μας.

 Με εκτίμηση

Γιώργος Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΑΟΠ Κηφισιάς”

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Aλλαγή σκυτάλης στο volleyland

Mετά από δεκάχρονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ, το volleyland.gr αλλάζει σελίδα. Περνάει από τον ...

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...
spot_img