Ένα παιχνίδι μια χρονιά δίνει το ερχόμενο Σάββατο η ΓΕΗ, η οποία κοντράρεται στις 4 το απόγευμα στο «Ζηρίνειο» με τη Φθία Λαμίας σε αγώνα μπαράζ ανόδου στην Α2. Το συγκρότημα του Νικήτα Νικητάκη θέλει να γράψει ιδανικά τον επίλογο μια αρκετά καλής σεζόν, επιτυγχάνοντας το μεγάλο στόχο που είχε τεθεί από τις αρχές της περιόδου.
Το δέλεαρ είναι σημαντικό, καθώς η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου ψάχνει την επιστροφή της στην Α2 μετά από πέντε χρόνια. Ο Δημήτρης Δρημισκιανάκης μίλησε στο «grandsport.gr» για το σπουδαίο αγώνα που ακολουθεί και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ομάδα του θα τα καταφέρει.
Ο έμπειρος κεντρικός τόνισε αρχικά:
«Τα τελευταία 3-4 χρόνια η ομάδα κυνηγάει την άνοδο. Πέρυσι φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό… Φέτος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι πολύ καλά και νομίζω ότι μπορούμε. Η ΓΕΗ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και γενικώς υπάρχει καλό υλικό. Είναι σημαντικό, βέβαια, που σ’ αυτή την προσπάθεια έχουμε και τη διοίκηση στο πλάι μας. Ο πρόεδρος είναι κοντά μας κάθε στιγμή».
Όσον αφορά, τώρα, στον αντίπαλο, ο αρχηγός της ΓΕΗ είπε:
«Δε γνωρίζουμε τη Λαμία, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει και μπορούμε, τότε δε θα έχουμε πρόβλημα. Είμαι αισιόδοξος, όσον αφορά στο ματς αυτό. Μπορεί κάποια παιδιά στην ομάδα να μη διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, ωστόσο υπάρχει δίψα και πάθος για διάκριση από την πλευρά τους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουν και ν’ αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλότερο επίπεδο».
Πηγή: grandsport.gr