Πίσω του έχει αφήσει ο Άρης το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στον αγώνα με την Λαμία, για την 20η αγωνιστική της Volley League γυναικών.
Στο «Ανδρέας Βαρίκας» το ΑΟ Θήρας-Μαρκόπουλο
Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να φτάσουν στη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται μία θέση πριν την τελευταία του πρωταθλήματος, με σκοπό να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Άρη:
«Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ βρίσκεται στη τελική ευθεία για τον αγώνα του Σαββάτου (01.03) όπου υποδέχεται τον ΑΟ Λαμίας, στις 13:30, στο κλειστό της Μίκρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της volley league women.
Απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο κόουτς Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή τους όλες τις αθλήτριες με σκοπό να αναρριχηθεί όλο και περισσότερο στη βαθμολογία του πίνακα.
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών», όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με «όπλο» τη φωνή μας να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι διαρκείας εισέρχονται δωρεάν στον αγώνα.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.»