back to top

Αργυρούπολη – ΟΦΗ 3-0: Η άνοδος θα κριθεί στο ΒΑΚ

Διαβάστε Επίσης

Την ήττα με 3-0 σετ, γνώρισαν τα κορίτσια  του ΟΦΗ, στον δεύτερο τελικό ανόδου της Α2 Γυναικών, με αντίπαλο την Αργυρούπολη στην Αθήνα.

Pre League γυναικών: Επίδειξη δύναμης ο ΖΑΟΝ, νίκησε 3-0 σετ την Ελπίδα εκτός έδρας στον πρώτο τελικό

Οι δυο ομάδες είναι πλέον 1-1 στις νίκες και η άνοδος στην Pre League Γυναικών, θα κριθεί στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη 23/4 στο κλειστό Γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι, με την Αργυρούπολη να ξεφεύγει στο τελος του σετ και να το κερδίζει με 25-20.

Στο δεύτερο σετ, ο ΟΦΗ επέστρεψε, ήταν μπροστά (15-19), αλλά οι γηπεδούχες έκαναν ένα μεγάλο come back και έκαναν το 2-0 με 25-22, παίρνοντας ένα κομβικό σέτ για την έκβαση του αγώνα.

Η απογοήτευση από το χαμένο δεύτερο σετ, ήταν εμφανής στα κορίτσια του ΟΦΗ, που δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το τρίτο σετ, που κατέληξε εύκολα στην Αργυρούπολη με 25-10.

Πλέον όλα θα κριθούν στον τελευταίο τελικό, που θα γίνει την Τετάρτη του Πάσχα, στο κλειστό του ΒΑΚ, στο Ηράκλειο. Τα κορίτσια του ΟΦΗ, στο σπίτι τους, με τον κόσμο στο πλευρό τους, έχουν την μεγάλη ευκαιρία να γράψουν ιστορία και να ανέβουν για πρώτη φορά στην Pre League Γυναικών.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-22, 25-10).

Η Διακύμανση:

1ο σετ:9-8, 16-13, 19-15, 22-18, 25-20.

2ο σετ: 9-11, 15-19, 17-19, 21-20, 23-22, 25- 22.

3ο σετ: 5-1, 9-3, 14-5, 18-6, 20-8, 25-10).

Την αναμέτρηση σφύριξαν οι διαιτητές Μουλά Ειρ., Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Πολάτος, Νικολάου Λ., Γραμματεία: Μέντη

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Μαραθοκαμπίτου, Μανάι Σ, Πρινιωτάκη, Ποδαρά, Γκουασταβίνο, Κοζωνάκη, Φανιουδάκη Ελ, Βούλγαρη, Φανιουδάκη Νικ, Γαρεφαλάκη, Βερβεράκη, Γαραζανάκη, Μπελενιώτη, Πιτσούλη.

 
 
Γιάννης Δανδάλης: «Ψηλά το κεφάλι κορίτσια. Στην έδρα μας, μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο»

Ο Γιάννης Δανδάλης, πήρε αυθημερόν το αεροπλάνο και ανέβηκε στην Αθήνα για το παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγώνα, παρά την ήττα των κοριτσιών με 3-0, εμφανίστηκε ψύχραιμος, απέναντι στις αθλήτριες του ΟΦΗ.

«Κορίτσια, ψηλά το κεφάλι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε το τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου του ΟΦΗ, που είναι πολύ κοντά και στην προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ.

Νίκος Προύφας: «Καλώ τους φιλάθλους να είναι μαζί μας στο τρίτο παιχνίδι, τα κορίτσια το αξίζουν»

«Συγχαρητήρια στην Αργυρούπολη για τη δίκαιη νίκη της. Ολα πλέον θα κριθουν, στο σπίτι μας, με τον κόσμο μας. Θέλω να καλέσω απο τώρα τους φιλάθλους μας, να είναι μαζί μας. Τα κορίτσια μας το αξίζουν» ανέφερε ο Νίκος Προύφας.

Για το παιχνίδι, τόνισε ότι «Η Αργυρούπολη, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Εμείς επιστρέψαμε στο δεύτερο σετ, ήμασταν μπροστά, αλλά κάναμε εύκολα λάθη στο φινάλε και το χάσαμε. Ηταν κομβικό το δεύτερο σετ. Στο τρίτο σετ, δεν μπήκαμε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα. Συνεχίζουμε και η σκέψη όλων μας είναι πλέον στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Προύφας: «Μας επηρέασε το χαμένο δεύτερο σετ»

  Την ήττα με 3-0 σετ, γνώρισαν τα κορίτσια  του ΟΦΗ, στον δεύτερο τελικό ανόδου της Α2 Γυναικών,...

Aποστολογιωργάκης: «Δεν ήταν όσο εύκολο φάνηκε» – Το μήνυμα...

Ο ΑΟΝΑ κατάφερε με τρομερό πάθος και πείσμα να λυγίσει στον δεύτερο τελικό play off ανόδου της...

ΓΣ Ηλιούπολης: Ανανέωσε η Σακελλαρίου

Στην Ηλιούπολη για τρίτη χρονιά θα συνεχίσει την καριέρα της η Ζωή Σακελλαρίου.  Νέα εποχή… αλλάζει σελίδα ο...
spot_img