Τα συγχαρήτηρια στην ομάδα των Κορασίδων και τον προπονητή Χρήστος Καράβολα, εδωσε και επίσημα η διοίκηση του Απολλωνα Πάτρας για την φετινή πορεία της ομάδας,η οποια ολοκληρώθηκε στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Αθήνα:
«Με ήττα για την ομάδα του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε η Ημιτελική φάση Κορασίδων που σταματάει την καταπληκτική πορεία της και την είσοδό της στο final-four.
Η ομάδα μας αντιμετώπισε ίσως την πιό πλήρη ομάδα σε επίπεδο Κορασίδων της Αθήνας, Ηρακλή Κηφισιάς, που παραδοσιακά είναι στις διεκδικήτριες των μεταλλίων.
Για να κερδίσεις αυτή την ομάδα πρέπει να είσαι πλήρης, σε καλή κατάσταση και μακριά απο ατυχίες.
Ο Χρήστος Καράβολας την πρώτη μέρα των Προημιτελικών και με αντίπαλο την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου έχασε απο τους υπόλοιπους αγώνες με βαρύ διάστρεμμα την αρχηγό και βασική παίκτρια της ομάδας Βασιλική Γιαννοπούλου, με πολλές εμπειρίες στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Με αντίπαλο τον Φοίβο Μελισσίων τραυματίστηκε αλλη μία βασική παίκτρια με διάστρεμμα η Αγγελική Παπαλεξάτου και καταλαβαίνουμε πόσο αποδυναμώνεται η ομάδα μας με τις δύο βασικές Κεντρικές εκτός.
Θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας και την κούραση που είχε συσσωρευτεί στην ομάδα μας με 4 συνεχόμενα ματς όπου συνολικά έπαιξε ντέρμπι με 5 σετ, αντίθετα με τον αντίπαλό της που την δεύτερη μέρα του τουρνουά έπαιξε ενα εύκολο παιχνίδι με 3 σετ με τον Πανναξιακό.
Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που έχει στις τάξεις της 5 παίκτριες απο το ρόστερ της Γυναικείας ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς, που ανέβηκε φέτος στην Α1 Εθνική Κατηγορία απο τις οποίες οι 3 στην Εθνική Κορασίδων.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που με την πρόκρισή τους στην Ημιτελική φάση ανάμεσα σε δύο ομάδες της Αθήνας και μία της Κρήτης έκαναν περήφανη την ομάδα τους, τον Προπονητή τους, τους γονείς τους και εκπροσώπησαν επάξια την Πελοπόννησο!!!!!
Α.Σ.Π ΑΠΟΛΛΩΝ (Χ.Καράβολας) Α.Πεφάνη, Β. Παυλοπούλου, Χ.Σπυροπούλου, Α.Παπαλεξάτου, Μ.Συμεωνίδου, Π.Αλεξανδρίδη, Μ.Πατρώνη, Β.Μητροπούλου, Α.Κούρκουλου, Σ.Ραγκαβά, Δ.Θεοδοσοπούλου, Ε.Καράβολα(λ), Ν.Καρούμπαλου(λ), Β. Γιαννοπούλου.»