back to top

Από τον Άρη στην ΑΕΚ η Στάικου «Χαρούμενη και αισιόδοξη για το νέο μου ξεκίνημα»

Διαβάστε Επίσης

Η ομάδα της ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή της Μαρίνας Στάικου από τον Άρη.

Η 19χρονη έδειξε μερικά θετικά στοιχεία στα παιχνίδια της με τη φανέλα του Άρη και η ΑΕΚ την απέκτησε στα πλαίσια ανταλλαγής με τη Ξανθοπούλου.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρίνα Στάικου. Η 19χρονη (24/08/2004) πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Μαρίνα Στάικου ξεκίνησε το Βόλεϊ από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, αγωνιζόμενη στη γυναικεία ομάδα μάλιστα στα 16 της. Τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ το καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρίνα Στάικου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη για το νέο μου ξεκίνημα στην ΑΕΚ, την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας, με σημαντικές διακρίσεις ανά τα χρόνια. Πρόκειται σίγουρα για μια ξαφνική αλλαγή στη ζωή μου και αθλητικά και προσωπικά. Θα προσπαθήσω, όμως, να κρατήσω τις ισορροπίες και να βοηθήσω την ομάδα να διατηρήσει την τόσο καλή της πορεία».

Μαρίνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...

Α’ Τοπική Γυναικών ΕΠΕΣΘ: Πήρε το ντέρμπι ο Αριστοτέλης...

Στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ ο Αριστοτέλης Επανομής...
spot_img