back to top

Απέναντι στη Μλάντοστ για τους «32» του CEV Cup ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε Επίσης

Έμεινε εκτός Champions League και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ η Μλάντοστ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί σε διπλά παιχνίδια τον Νοέμβριοο απέναντι στη Μλάντοστ με έπαθλο μία θέση στους «16» του θεσμού.

Αναλυτικά:

Τη Μλάντοστ (HAOK Mladost) από την Κροατία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, σε διπλούς αγώνες νοκ-άουτ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του CEV Men’s Cup.

Η κροατική ομάδα τερμάτισε τρίτη στον προκριματικό όμιλο του CEV Champions League, και έτσι θα βρεθεί στον… δρόμο του Δικεφάλου.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κροατία. Είναι προγραμματισμένος για τις 21-23/11, με τον επαναληπτικό στο PAOK Sports Arena στις 28-30/11, σύμφωνα πάντα με το επίσημο καλεντάρι της CEV.

H Mλάντοστ αγωνίστηκε στον 4ο προκριματικό όμιλο. Ηττήθηκε με 3-1 από την ρουμανική Γκαλάτι που πλέον θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού και 3-0 από την ισπανική Γκουγκούας Λας Πάλμας.

Προπονητής της είναι ο Ράτκο Πέρις και βοηθός προπονητή ο Τόνι Κοβάσεβιτς που τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...

Α’ Τοπική Γυναικών ΕΠΕΣΘ: Πήρε το ντέρμπι ο Αριστοτέλης...

Στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ ο Αριστοτέλης Επανομής...
spot_img