back to top

Ανακοίνωσε Γκάιτς η ΑΕΚ

Διαβάστε Επίσης

Όπως σας είχε ενημερώσει το Volleyland.gr, ο Μπράνκο Γκάιτς θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Έκλεισε ο Γκάιτς, έρχεται σήμερα για να υπογράψει

Η Ενωση ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή το πρωί της Παρασκευής (8/11).
Αναλαυτικά:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπράνκο Γκάιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Μπράνκο Γκάιτς ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός προπονητή στην Κ18 της Εθνικής Σερβίας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε και πρώτος προπονητής της. Ακολούθησε το επιτυχημένο πέρασμά του από CSM Volei Alba-Blaj και Dinamo Bucuresti. Τη διετία 2018-2020 ήταν στον πάγκο του ΑΟ Θήρας, οδηγώντας τον δύο φορές στους «8» του Challenge Cup και σε έναν Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Τη σεζόν 2020-21 βρέθηκε στον πάγκο της Radnički Blasters, για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, λίγο πριν τα πλέι οφ του Πρωταθλήματος 2021-22, οδηγώντας την ομάδα του στον τίτλο. Την τελευταία διετία ήταν προπονητής της Rapid Bucuresti και της CSM Targoviste, κατακτώντας το Κύπελλο Ρουμανίας με την τελευταία.

Μπράνκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

ΟΦΗ: Σπουδαία κίνηση με Πέδρο Μολίνα

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα ελληνικά γήπεδα, ο Πέδρο Μολίνα ετοιμάζεται να φορέσει ξανά φανέλα...

Τουρκία (Α): Σουρεάλ σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Λεάλ! (video)

Ένα απρόσμενο και σουρεαλιστικό επεισόδιο στιγμάτισε τον δεύτερο αγώνα της σειράς για τις θέσεις 7–8 στο τουρκικό...

Τουρκία (Γ): Η Βακίφμπανκ ήρε την Πρώτη Νίκη στους...

Η σειρά των τελικών των Play-off της Vodafone Sultanlar Ligi ξεκίνησε με έναν συναρπαστικό αγώνα, στον οποίο...
spot_img