back to top

Αμαζόνες: Σούπερ κίνηση με ταλέντο από τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε Επίσης

Οι Αμαζόνες απέκτησαν ένα από τα πιο εξελίξιμα ταλέντα του Ολυμπιακού, την ακραία Βίβιαν (Παρασκευή) Ζαφειρίου.

Η 18χρονη αθλήτρια, η οποία γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 2006 και έχει ύψος 1.79, έκανε εντύπωση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 τον περασμένο Μάιο, όπου αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια (MVP) και κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης επιθετικού.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Γ.Σ. Κοζάνης, την πόλη καταγωγής της μητέρας της, ενώ ο πατέρας της, Αχιλλέας Ζαφειρίου, υπήρξε παλιός αθλητής του ΠΑΟΚ. Μετά την εμπειρία της στον Ναύαρχο Βότση στη Θεσσαλονίκη, το 2022 μετακόμισε στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός την παραχώρησε στις Αμαζόνες για να πάρει περισσότερους αγώνες, ενώ η νέα της ομάδα βρήκε στο πρόσωπό της μια εξαιρετική λύση για την ενίσχυση της θέσης των ακραίων, στη Volley League, μετά την αποχώρηση της πορτορικανής Λόπεζ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Ghibli Style ξαναχτυπά στο volleyland: Το Super Cup...

Το νέο trend που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει κακό χαμό είναι η μετατροπή...

Cev Cup (Γ): Το σήκωσε η Νοβάρα (vid)

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του Cev Cup γυναικών ανέβηκε η Νοβάρα επικρατώντας και στον δεύτερο τελικό επί της...

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Κυριακή 6 Απριλίου στις 17:00 τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των ημιτελικών της...
spot_img