Τέσσερις ομάδες εκμεταλλεύτηκαν την δεύτερη ευκαιρία που είχαν στο ταμπλό των ηττημένων και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του τελικού τουρνουά Masters Γυναικών που φιλοξενείται στην παραλία «Άμμος» στον Άγιο Νικόλαο.
Άλλη μία φορά την παράσταση έκλεψαν οι… μικρές της διοργάνωσης Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου (είναι η νεότερη ομάδα του τουρνουά) που νίκησαν με 2-0 (27-25, 21-19) τις Κατερίνα Καπόλου, Πέρσα Σακελλαρίδη και προκρίθηκαν στην τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ματιάδη-Μολδοβανίδη.
Στον άλλο ημιτελικό οι Καραγκούνη-Τσοπούλου που είχαν προκριθεί από εχθές θα αντιμετωπίσουν τις Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου οι οποίες σημερα το πρωί, απέκλεισαν στο τάι μπρέικ τις Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου με 2-1 (21-16, 19-21, 15-13).