back to top

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για τις μεταγραφές

Διαβάστε Επίσης

Το θέμα με την απαγόρευση μεταγραφών στο βόλεϊ ήταν γνωστό εδώ και καιρό με την ΕΟΠΕ κατόπιν πιέσεων της CEV να παίρνει απόφαση να απαγορεύσει σε ΑΕΚ, Άρη και Ηρακλή Κηφισιάς σε πρώτη φάση, οποιαδήποτε μεταγραφή αθλήτριας ή αθλητή λόγω των παλαιότερων χρεών τους.

Η «Ένωση» έχει περιθώριο μέχρι τις 4 Αυγούστου για να εξοφλήσει τα ληξιπρόθεσμα χρέη για να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφές σε ανδρικό, γυναικείο αλλά και αναπτυξιακά τμήματα.

Παρόλα αυτά στις τάξεις του «Δικεφάλου» δεν φαίνεται να ανησυχούν για το θέμα καθώς ήδη έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις και μέχρι τότε θα έχουν πληρώσει τις δύο τουλάχιστον περιπτώσεις των Κις και Μποροβίνσεκ που είναι και ο λόγος της απαγόρευσης.

Όπως έχουμε αναφέρει στόχος της ΑΕΚ είναι να προχωρήσει σε μια γενική πορεία εξυγίανσης και να μπορέσουν σε βάθος δύο ετών γυναικείο και ανδρικό να επανέλθουν «καθαρά» σε δύο χρόνια στην Α1.

Πηγη: Enwsi.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Δεν τα κατάφεραν Οτσάλ και Καρκάθες

Ολοκληρώθηκαν απόψε τα μπαράζ ανόδου στην Sultan League στην Τουρκία και τα εισιτήρια ανόδου τα πήραν...

Aλλαγή σκυτάλης στο volleyland

Mετά από δεκάχρονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ, το volleyland.gr αλλάζει σελίδα. Περνάει από τον ...

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...
spot_img