Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής, σηματοδοτώντας την έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2024/25.
Η ομάδα συνεχίζει και φέτος την πορεία της στην Α2 Εθνική Κατηγορία, αντιμετωπίζοντας αντιπάλους με σημαντική ιστορία στο άθλημα, όπως άλλωστε και η ίδια.
Η άφιξη του νέου προπονητή, Ηλία Κρεούζη, έχει φέρει μια αίσθηση αισιοδοξίας για τη σεζόν που έρχεται. Ο Κρεούζης είναι γνωστός για την προσηλωμένη και μεθοδική προσέγγισή του, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια και τις βιαστικές κινήσεις. Το έργο του αποτυπώνεται στο γήπεδο, και αυτό είναι που τον ξεχωρίζει.
Το μόνο που παραμένει ανοιχτό είναι η σύνθεση του νέου ρόστερ της ΑΕ Κομοτηνής για την Α2. Είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα περιλαμβάνει νεαρά ταλέντα, καθώς ο Κρεούζης έχει αποδείξει ότι δίνει πάντα προτεραιότητα στους νέους αθλητές στις ομάδες που αναλαμβάνει.
Όλες οι λεπτομέρειες και οι απορίες θα ξεκαθαριστούν τη Δευτέρα το απόγευμα, στην πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.