back to top

Τρίποντη «απόδραση» της Λαμίας από το Κερατσίνι

Διαβάστε Επίσης

Νίκη-χρυσάφι της Λαμίας απέναντι στον Απολλώνιο.

H Λαμία έδειξε να ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Απολλώνιο και πήρε τη νίκη με 1-3 και μαζί πολύτιμους βαθμούς.

Αναλυτικά:

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Λαμία που πήρε το τρίποντο στο Κερατσίνι και άφησε στην τελευταία θέση τον Απολλώνιο.

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη ήττα για τον Απολλώνιο που αγνοεί τη νίκη από τις 6 Ιανουαρίου (3-2 το Μαρκόπουλο).

Η Λαμία στο πρώτο σετ προηγήθηκε με μεγάλες διαφορές (5-9, 10-15, 14-20) με τον Απολλώνιο να μετατρέπει το 17-23 σε 23-24, αλλά η Τουμάς τελείωσε το σετ.

Στο β’ η Λάβδα ξεκίνησε βασική και με τα δικά της σερβίς το σκορ από 0-1 έγινε 8-1 με τον Απολλώνιο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Κάτι ανάλογο συνέβη στο γ’ σετ με τη Φλιάκου να διαμορφώνει το 1-5 με δύο άσσους και την Λαμία να κυριαρχεί (7-14, 12-20), αλλά τον Απολλώνιο να μειώνει σε 19-23, ωστόσο δύο επιθέσεις των Πέγισιτς, Κίλιτς τελείωσαν το σετ.

Ο Απολλώνιος έπαιζε πλέον με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κατάφερε να ξεφύγει με 10-6, όμως τα λάθη στην επίθεση επέτρεψαν στη Λαμία να γυρίσει στο ματς (14-12) και στο 19-19 οι φιλοξενούμενες με επιμέρους σκορ 1-6 έφτασαν στο 22-25 και στη νίκη με 1-3.

Σε λίγο οι δηλώσεις και τα στατιστικά

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Final 4 Νεανίδων: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης που ξεκινά...

Το Final 4 του θεσμού του Πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών Κ20 γίνεται για πρώτη φορά μετά το 1984...

H ΕΑΠ καλεί τα παιδιά στο γήπεδο!

Η Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών (Ε.Α.Π.) πιστή στις αρχές του αθλήματος προσκαλεί τα κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου να...

Πρωτοψάλτης: «Πιστεύαμε ότι μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές» (vid)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ύστερα από μια μεγάλη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό. Μετά το...
spot_img