back to top

Καλμαζίδης: «Για τη νίκη στην Πολίχνη»

Διαβάστε Επίσης

Ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του στη Volley League και πηγαίνει στην Πολίχνη (Κυριακή, 2/3, 5μμ) στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, για τη νίκη, προκειμένου να μπει δυνατά στα πλει-οφ για το γκρούπ 5-7 και για τη διεκδίκηση μιας θέση στην Ευρώπη (η 5η ομάδα κερδίζει τη συμμετοχή της στο Τσάλεντζ Καπ).

Volley League (Γ): Ντέρμπι στου Ρέντη και στο Μετς στην 20η αγωνιστική

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης:

«Εξασφαλίσαμε την παραμονή, που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, αλλά τώρα μπαίνουμε στη διαδικασία να διεκδικήσουμε μια ψηλότερη θέση, είτε είναι η θέση που δίνει την έξοδο στην Ευρώπη, είτε είναι μια θέση πιο ψηλά, από αυτήν που βρισκόμαστε σήμερα. Άρα, θα πάμε να παίξουμε για τη νίκη και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Η αποστολή του ΟΦΗ, θα μεταβεί το Σάββατο (1/3) στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK SPORTS ARENA.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Champions League, Cev Cup, Challenge Cup: Η δράση της...

Η δράση στην Ευρώπη επιστρέφει την Τετάρτη 12 Μαρτίου, με σημαντικές αναμετρήσεις τόσο στους άνδρες όσο και...

ΠΑΟΚ: Ο Αμοιρίδης έκανε το «ηλεκτροσόκ» με Πάτρα, οι...

Ο Μιχάλης Κουτσουγιάννης γράφει για την αιφνίδια (ή μπορεί και όχι) αποπομπή του Γιάννη Τσαϊρέλη από τον...

«Λύγισε» στα ημιτελικά του CEV Cup η Βάσας του...

Το ευρωπαϊκό όνειρο της Βάσας ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά του CEV Cup, καθώς η ουγγρική ομάδα δεν κατάφερε...
spot_img