back to top

Ιταλία (Α): Ο Λιούμπομιρ Τράβιτσα επιστρέφει στην Πιατσέντσα μετά από 20 χρόνια

Διαβάστε Επίσης

Λίγες μόλις ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αντρέα Αναστάζι, η Gas Sales Bluenergy Volley Piacenza ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λιούμπομιρ Τράβιτσα ως νέου προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για τον 69χρονο τεχνικό, αυτή η επιστροφή αποτελεί ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, καθώς είχε καθίσει στον πάγκο της Πιατσέντσα ακριβώς πριν από 20 χρόνια, την αγωνιστική περίοδο 2004-2005. Με μια πλούσια καριέρα που μετρά πάνω από 30 χρόνια προπονητικής εμπειρίας, ο Τράβιτσα έχει οδηγήσει ομάδες στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Πολωνία, το Κατάρ, το Ιράν, την Κροατία, τη Ρωσία και την Τυνησία.

Χωρίς να χάσει χρόνο, το απόγευμα της 19ης Φεβρουαρίου, πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, η οποία προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της SuperLega με την Yuasa Battery Grottazzolina στις 23 Φεβρουαρίου.

Λιούμπομιρ Τράβιτσα: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Πιατσέντσα μετά από τόσα χρόνια. Η πρόταση ήταν ξαφνική, αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Δεν θέλω να μιλήσω για το πρωτάθλημα, αλλά στόχος μου είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πιστεύω στην ομάδα—αλλά και οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους»

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Ιταλία: Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Μανφρέντι

Για την 47η Γενική Συνέλευση της Ιταλικής Ομοσπονδίας που έλαβε χώρα στο Ρίμινι αυτό το σαββατοκύριακο, ο...

Γαλλία (Α): Ήττα για τη Σεντ Ναζέρ πριν τον...

Η άσχημη εφετινή χρονιά συνεχίζεται για τους περσινούς πρωταθλητές Γαλλίας. Η Σεντ Ναζέρ ηττήθηκε με 3-0 από...

Ιταλία (Α): Μεγάλη νίκη για την Πάντοβα σε ματς-θρίλερ...

Η Sonepar Padova σημείωσε μια σπουδαία νίκη με 3-2 σετ απέναντι στην Cucine Lube Civitanova (18-25, 25-20,...
spot_img