back to top

Πανιώνιος: Το επιβλητικό μπλοκ από την Καρέλια, η Νομικού σε ρόλο… Μέσι και η αποθέωση του κόσμου (vids)

Διαβάστε Επίσης

Πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα με 3-0 σετ από την Βούλα, επικρατώντας της Θέτιδας, για την 18η αγωνιστική της Volley League γυναικών. 

Η ομάδα του Νέσιτς έβγαλε την ποιότητα που διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και δίκαια επικράτησε.
Από παιχνίδι σε παιχνίδι οι κυανέρυθρες όλο και ανεβαίνουν, η πορεία τους ειναι ανοδική, με τον στόχο των πλέι οφ πλέον να βρίσκεται όλο και πιο κοντά.
Στο δεύτερο σετ, η Ιωάννα Καρέλια σταμάτησε με ένα επιβλητικό μπλοκ, σταμάτησε τη Βλάχκη, δείχνοντας την ανωτερότητα του Πανιωνίου, πάνω στο φιλέ.

Η άμυνα της αναμέτρησης, ήταν… με το πόδι, από τη Μαρία Νομικού, ενώ στη συνέχεια η Άτκινσον τελείωσε εντυπωσιακά τη φάση!

Στο φινάλε της αναμέτρησης, τα κορίτσια του Πανιωνίου, γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, που έδωσαν το παρών στη Βούλα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Άρης: Θα τα δώσει όλα για την πρόκριση απέναντι...

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται την Τρίτη (25/2) ο Άρης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου γυναικών. Pre League (Α):...

Pre League (Α): Ο Άρης πήρε το «τρίποντο» και...

Ο Άρης δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα απέναντι στον Πανερυθραϊκό και κέρδισε με 3-0, επιστρέφοντας στην τρίτη θέση. https://volleyland.gr/arthra/pre-league-a-mia-anasa-apo-tin-anodo-i-kalamata/ Η...

Φρέσκι: «Κοιτάμε μόνο μπροστά»

Ο ΑΟ Θήρας πήρε ένα σημαντικό διπλό απέναντι στην ΑΕΚ, με τον προπονητή της ομάδας Ματέο Φρέσκι...
spot_img