Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου με τη νίκη του Πήγασου επί της Κηφισιάς, και το διπλό του Παναθηναϊκού μέσα στην έδρα του Μίλωνα.
Μίλων – Παναθηναϊκός 1-3: Με Ραψωδία Νίελσεν
Ο Παναθηναϊκός πέρασε κι από την έδρα του Μίλωνα με 1-3 σετ και κλείδωσε το πλεονέκτημα έδρας στα Play off. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ράσμους Νίελσεν, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους. Από το Μίλωνα ξεχώρισε ο Κάιλ Ράσελ με 27.
Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή ανέβηκε στους 41 βαθμούς, ενώ ο Μίλωνας έμεινε στους 30.
Πήγασος Πολίχνης – Κηφισιά 3-1: Με φανταστικό Γιορντάνοφ
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Πήγασος Πολίχνης που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ την Κηφισιά. Έκανε την ανατροπή με ήρωα τον Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος που είναι σαν το παλιό καλό κρασί πήρε από το χέρι τον Πήγασο και τον ανέβασε με τη νίκη αυτή στην 7η θέση με 18 βαθμούς.
Από την άλλη η Κηφισιά έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο από τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά παραμένει στο +1, με τον δικέφαλο να φιλοξενεί το απόγευμα της Κυριακής στην Πυλαία τον Φοίνικα Σύρου.
Η βαθμολογία: