Στη Γ΄ φάση του Κυπέλλου ανδρών την Τετάρτη 19/2, ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει στη Μίκρα τον ΠΑΟΚ F&U. Σε μία αναμέτρηση που όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα του Ηρακλή, το γήπεδο θα είναι «καμίνι».
ΕΠΕΣΘ: Μοίρασε καινούργιες μπάλες η Χαριτίδου
Η ανακοίνωση της ομάδας:
Στις 19/2 ο Ηρακλής Condito θα αγωνιστεί για τη Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών στο Γυμναστήριο Μίκρας, το οποίο αναμένεται να είναι καμίνι!
Ο Ηρακλής, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη με πέντε συμμετοχές σε final 4 του Champions League, εκ των οποίων οι τρεις σε τελικούς, έχει κατακτήσει πολυάριθμους εγχώριους τίτλους και τεράστια ονόματα της παγκόσμιας πετοσφαίρισης έχουν τιμήσει τη βαριά φανέλα του, θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα νοκ άουτ τον ΠΑΟΚ F&U με στόχο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Διαχρονικά ο κόσμος του Ηρακλή έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και της Ευρώπης για να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, δημιουργώντας πάντα μία καυτή ατμόσφαιρα!
Θα είμαστε όλοι/ες εκεί!
Τετάρτη 19/2, 19:00
Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας
Ηρακλής Condito – ΠΑΟΚ F&U