Κοπή πίτας είχαμε στη Σαντορίνη! Η ομάδα του νησιού φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «De Sol» και μέσα σε οικογενειακό κλίμα έγινε η κοπή της βασιλόπιτας.
ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία πριν τη Λαμία (vid)
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σε στενό οικογενειακό κύκλο ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας, σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “De Sol”. Παρόντες ήταν οι αθλήτριες της ομάδας, οι προπονητές, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη του συλλόγου, σε μια βραδιά γεμάτη ευχές, χαμόγελα και προσφορά.
Μια ξεχωριστή αναφορά αξίζει στην κυρία Μαρίνα Πετίνη Βασαλάκη, που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στάθηκε δίπλα στην ομάδα με την πολύτιμη στήριξή της. Προσέφερε το ένα από τα δύο δώρα για τις τυχερές που βρήκαν το φλουρί. Το πρώτο φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα υπέροχο ρολόι της εταιρείας Festina, έτυχε η αθλήτρια Elizabeth Schraeder.
Επιπλέον, η κυρία Μαρίνα χάρισε σε όλες τις αθλήτριες και στα μέλη του προπονητικού επιτελείου μοναδικά ασημένια κοσμήματα του γνωστού σχεδιαστή Μαράκη. Οι αθλήτριες έλαβαν ένα ασημένιο κολιέ και οι άνδρες της παρέας ένα ασημένιο μπρελόκ. Και τα δύο δώρα είχαν θέμα το βόλεϊ, με χαραγμένο τον αριθμό της φανέλας τους, και ήταν όλα φτιαγμένα στο χέρι. Την ευχαριστούμε θερμά για τη διαχρονική της προσφορά, τη φροντίδα και τη στήριξη στην οικογένεια του συλλόγου.
Το δεύτερο φλουρί, που αντιστοιχούσε στο δεύτερο δώρο, προσφέρθηκε από τον κ. Σπυρίδωνα Πατινιώτη, βασικό υποστηρικτή της ομάδας. Ήταν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο κέρδισε η αθλήτρια μας Χριστίνα Αδαμοπούλου.
Ευχόμαστε στις τυχερές της βραδιάς, αλλά και σε όλη την ομάδα, να έχουν πάντα τύχη και υγεία στη ζωή τους.
Με τέτοιες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης, η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Θήρας συνεχίζει με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.
Δείτε την ανάρτηση της ομάδας στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook: