Παίκτρια της Λαμίας με κάθε επισημότητα είναι η Λόρεν Χάρισον.
Λαμία: Ανακοίνωσε το «αμερικάνικο τείχος» της Κόλιν Φίνι
Η Αμερικανίδα ακραία ανακοίνωθηκε από την ομάδα της Φθιώτιδας και δήλωσε ενθουσιασμένη για τη νέα εμπειρία που έχει μπροστά της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις 25χρονης:
«Αμερικανική δύναμη στα άκρα…
Το Δ.Σ. του «Α.Ο. Λαμίας 2013» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Lauren Harrison. Η Lauren είναι γεννημένη στις ΗΠΑ στις 22 Οκτωβρίου 1999, αγωνίζεται ως «Ακραία» και έχει ύψος 1,85μ..
Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2019 όπου αγωνίστηκε στο North Carolina University. Την τριετία 2020-2023 βρέθηκε στο Baylor University και τη χρονιά 2023-2024 αγωνίστηκε με τη VBC Cheseaux.
Με την επισφράγιση της συνεργασίας η Lauren δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στον Α.Ο. Λαμίας για το υπόλοιπο της σεζόν. Ανυπομονώ να προσφέρω στην ομάδα και να ζήσω την ξεχωριστή εμπειρία και την κουλτούρα του βόλεϊ στην Ελλάδα!»
Το Δ.Σ. του «Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013» εύχεται στην Lauren υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013»