back to top

Άρης: Να μπει με το… δεξί στη νέα χρονιά

Διαβάστε Επίσης

Την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι του 2025 ολοκλήρωσε ο Άρης.

Πανιώνιος: Να μπει στο 2025 όπως τελείωσε το 2024!

Οι «κιτρινόμαυρες» του Σάββατο (4/1) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις Αμαζόνες, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος, θα έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει να ξεκινήσει με το…δεξί τις υποχρεώσεις της στη νέα χρονιά.

Ο Άρης προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και τώρα έχει να αντιμετωπίσει τις Αμαζόνες που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Volleyland σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Η ομάδα του Volleyland.gr σας εύχεται Καλή Ανάσταση με αγάπη, υγεία και ευημερία! Καλό Πάσχα σε όλους σας!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να σταματήσει τον Ολυμπιακό και ειδικά...

Ο Μιχάλης Κουτσουγιάννης γράφει για τον δεύτερο, ίσως πιο σημαντικό τελικό του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό και...

Η Μάγκι Σπικς στο Volleyland: Από την πρόκριση στο...

Η Μάγκι Σπικς αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της Θέτιδας φέτος και εκτός από τις εξαιρετικές της...
spot_img