back to top

Από την Λαμία στην Ιταλία η Αθανασία Τσιούμα!

Διαβάστε Επίσης

Μία μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Ελληνίδα αθλήτρια, Αθανασία Τσιούμα η οποία κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία!

Η Ελληνίδα διαγώνια, Αθανασία Τσιούμα αναδείχθηκε μέσα από την ομάδα της Λαμίας την τριετία 2018-2021, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε Ασκληπιό Τρικάλων, Αλμυρό Βόλου και Φοίνικα Σύρου.

Φέτος ετοιμάζεται για πρώτη φορά να αφήσει πίσω της την Ελλάδα, προκειμένου να αγωνιστεί στην Ιταλία, καθώς έχει συμφωνήσει με τη Ντιναμό Μολφέτα.

Πρόκειται για ομάδα η οποία η οποία βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και η Τσιούμα θα είναι η πρώτη διαγώνια στην ιστορία της ομάδας που δεν κατάγεται από την Ιταλία.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία, από μία αθλήτρια που δείχνει να έχει όλο το μέλλον μπροστά της, τη στιγμή που επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την ανοδική πορεία του ελληνικού βόλεϊ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Ghibli Style ξαναχτυπά στο volleyland: Το Super Cup...

Το νέο trend που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει κακό χαμό είναι η μετατροπή...

Ο Ουμπέρ Ενό αναλαμβάνει προπονητής της εθνικής Ισπανίας!

Με μια κίνηση που σηματοδοτεί μια νέα εποχή, η Ισπανική Ομοσπονδία Βόλεϊ (RFEVB) ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη...

Άλμπα – Νοβάρα 0-3: Τα στιγμιότυπα του μεγάλου τελικού...

Μεγάλη νικήτρια του Cev Cup γυναικών ανακηρύχθηκε η Ιταλική Νοβάρα επικρατώντας στους διπλούς τελικούς με 3-1 και...
spot_img