back to top

Κασδοβασίλη – Σπυροπούλου: «Υπάρχει ανυπομονησία για την έναρξη και θέλουμε όλη την οικογένεια του ΖΑΟΝ στο γήπεδο»

Διαβάστε Επίσης

Δύο ημέρες απέμειναν για την έναρξη της Pre League και πλέον όλοι στον ΖΑΟΝ έχουν μπει σε ρυθμούς…. Ηλυσιακού.

Στην πρεμιέρα του φετινού μαραθωνίου οι «κοκκινόμαυρες» υποδέχονται τον Ηλυσιακό (προπονητής ο Αντώνης Παπαδόπουλος που πέρσι ήταν στον πάγκο του ΖΑΟΝ) μπαίνοντας με το… καλημέρα στα δύσκολα καθώς η ομάδα των Ιλισίων θεωρείται από πολλούς ως το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο.

Match point: Η εκπομπή του βόλεϊ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

«Αυτό που κυριαρχεί στα αποδυτήρια είναι η ανυπομονησία»

«Είμαστε μια νέα ομάδα και περιμένουμε πως και πως για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα…», είπε η αρχηγός Ιωάννα Κασδοβασίλη με την υπαρχηγό Χαρά Σπυροπούλου να συμφωνεί και να συμπληρώνει: «Υπάρχει όντως πολύ μεγάλη ανυπομονησία στην ομάδα, έχουμε δουλέψει αρκετά και θέλουμε να βγάλουμε αυτή τη δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Στα 27 της χρόνια η Ιωάννα σ’ αυτό το νεανικό σύνολο, όπως παραδέχεται με χαμόγελο: «… είμαι η μεγαλύτερη σε ηλικία. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να είναι λίγο πιο περίεργο το συναίσθημα, αλλά παρά τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει συνεννοούμαστε πολύ καλά».

Η δε Χαρά στη δεύτερη της σεζόν στην ομάδα είναι μία από τις πιο παλιές (μαζί με τις Κάβουρα, Κουμπούνη είναι οι τρεις που συνεχίζουν) κι αυτό που βλέπει σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα είναι: «… μία ομάδα πολύ οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Έτσι όπως στήθηκε η ομάδα από τη διοίκηση και τον κόουτς, τα κορίτσια είναι πραγματικά μία και μία».

Όσον αφορά τον αγώνα της πρεμιέρας οι δύο αρχηγοί παραδέχθηκαν τη δύσκολη αποστολή που έχουν, αλλά έδειξαν και τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε πάθος, να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα και όπως λέει ο κόουτς να μην μας κερδίσει κανείς εύκολα», τόνισε η Χαρά για να συμπληρώσει η Ιωάννα:

«Συμφωνώ με τη Χαρά. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε πάνω από όλα γιατί στο κάτω, κάτω το αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να δείξουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει, όλο αυτό το διάστημα».

Κι αν υπάρχει μια επιθυμία απ’ όλα τα κορίτσια αυτή αφορά την παρουσία των φίλων του ΖΑΟΝ και του βόλεϊ στις κερκίδες.

«Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο… Είναι επίσης πολύ σημαντικό να βρεθούν τα παιδιά του συλλόγου στον αγώνα για να δουν από κοντά την ομάδα, να την στηρίξουν σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Η πασαδόρος Φουμάκη του ΖΑΟΝ στο Volleyland: «Να μην...

Η πασαδόρος του ΖΑΟΝ, Θοδώρα Φουμάκη έδωσε μέσα από το Volleyland το... σύνθημα για το τι πρέπει...

Ολυμπιακός: Ο πρώτος τελικός «κλειδί» του τίτλου

Μέσα στον 21ο αιώνα όταν ο φιλοξενούμενος έκανε «διπλό» στην εκκίνηση, πήρε τον τίτλο - Οι «ερυθρόλευκοι»...

Ο κόουτς Μυτσκίδης του ΖΑΟΝ στο Volleyland: «Είναι ένα...

Ο τεχνικός του συλλόγου του ΖΑΟΝ λίγα 24ωρα πριν τον 2ο μεγάλο τελικό με την Ελπίδα Αμπελοκήπων...
spot_img