back to top

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Το σήκωσε η Φενέρ 3-1 την Ετσζατσίμπασι

Διαβάστε Επίσης

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς πήγε στα χέρια της Φενέρμπαχτσε που επικράτησε στον τελικό του Σούπερ Καπ γυναικών επί της Ετσζατσίμπασι με 3-1 σετ (25-23, 22-25, 25-17, 25-18).

Ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για την Μπρασόφ (pics)

Η Βάργκας γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια της πετυχαίνοντας 28 πόντους και κατακτώντας το βραβείο της MVP. Άξια συμπαραστάτισσα η Τιγιάνα Μπόσκοβιτς με 29 πόντους.

Η Φενέρμπαχτσε με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αρχίζει τη χρονιά από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Τα σετ: 3-1 (25-23, 22-25, 25-17, 25-18)

Από την άλλη ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς του Ολυμπιακού, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «ιστορία» με φωτογραφία της γυναίκας του και το τρόπαιο, γράφοντας: «Τρομερά περήφανος για τη μητέρα, γυναίκα και καταπληκτική παίκτρια που είσαι». Η Ελίτσα Βασίλεβα είχε 6 πόντους στην αναμέτρηση με 3 άσσους και 3/7 επιθέσεις.

Δείτε φωτογραφίες των αθλητριών με το τρόπαιο:


Δείτε τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης:

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Ο κόουτς Μυτσκίδης του ΖΑΟΝ στο Volleyland: «Είναι ένα...

Ο τεχνικός του συλλόγου του ΖΑΟΝ λίγα 24ωρα πριν τον 2ο μεγάλο τελικό με την Ελπίδα Αμπελοκήπων...

Γιοβάνη στο Volleyland: «Μεγάλη χαρά για την άνοδο του...

Η γυναικεία ομάδα του Ηλυσιακού κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Pre League και να πανηγυρίσει την...

Το Volleyland σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Η ομάδα του Volleyland.gr σας εύχεται Καλή Ανάσταση με αγάπη, υγεία και ευημερία! Καλό Πάσχα σε όλους σας!
spot_img