back to top

Παπαφωτίου: «Ο αθλητισμός να συνδεθεί με την κοινωνία»

Διαβάστε Επίσης

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τα Νομίκεια 2024, με την αρχηγό του Παναθηναϊκού Αθηνά Παπαφωτίου να απαντάει σε πολλά θέματα.

Η Ελληνίδα πασαδόρος ήταν για άλλη μια φορά υπέροχη στις τοποθετήσεις της. Ιδιαίτερα στο κομμάτι όπου αναφέρθηκε στα κρούσματα βίας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αθηνά Παπαφωτίου:

Τα αθλητικά σωματεία, από τη κρίση κι έπειτα, είχαν την τάση να ασχολούνται με το αθλητικό κομμάτι, τον πρωταθλητισμό εννοώ, και είχαν ξεχάσει την ένωση με την κοινωνία. Είναι κάτι στο οποίο τα σωματεία μπορούν να βοηθήσουν. Γιατί ο αθλητισμός αυτό πρέπει να πρεσβεύει. Να βοηθάει την ανάπτυξη της κοινωνίας και να δείχνει σωστά πρότυπα.

Τα σωματεία νομίζω το έχουν ξεχάσει ή δεν τους έχει επιτραπεί λόγω των σκηνικών. Αλλά είναι στο χέρι όλων μας να το αλλάξουμε.

Η τηλεόραση μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Πρέπει η κοινωνία, τα νέα παιδιά, να έχουν σωστά πρότυπα και η τηλεόραση μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο. Πως περιμένουμε τα παιδιά να έχουν κατάλληλα πρότυπα, όταν δεν τα προβάλλουμε; Τα σωματεία οφείλουν να γνωρίζουν το πόσο εύκολα προσβάσιμο κοινό έχουν, και να προβάλλουν σε αυτά το παιδιά ότι αυτά που πρεσβεύει ο αθλητισμός είναι άκρως αντίθετα με τη βία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VolleyLand (@volleyland.news)

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Ευρωβόλεϊ ανδρών Κ16: Στην Κρήτη τα προκριματικά

Στο Ηράκλειο Κρήτης και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Απριλίου ο...

ΠΑΟΚ: Στην Εθνική Ολλανδίας η Γιάσπερ

Στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας της Ολλανδίας βρίσκεται η Έστερ Γιάσπερ του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ: Η ανατροπή του πρώτου...

ΠΑΟΚ: Η ανατροπή του πρώτου σετ τελείωσε το ματς...

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά την σειρά την ημιτελικών της Volley League γυναικών και χωρίς να μπει σε......
spot_img