back to top

Στην Αμερική και τη LOVB θα παίξει βόλεϊ η Σαβάρντ!

Διαβάστε Επίσης

Η Βίκυ Σαβάρντ ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα της, καθώς ολοκλήρωσε και τη δεύτερη χρονιά της παρουσίας της στην Ελλάδα, στη διάρκεια της οποίας αγωνίστηκε σε Άρη και Σαντορίνη.

Η Σαβάρντ επέστρεψε το περσινό καλοκαίρι τη χώρα μας προκειμένου να αγωνιστεί στον Άρη, στον οποίο ξεκίνησε αλλά δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν. Αυτό καθώς στα μισά της περσινής σεζόν η Καναδέζα ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Άρη και συμφώνησε με την ομάδα του ΑΟ Θήρας για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν.

Εκεί είχε μερικά αρκετά καλά παιχνίδια, αλλά και ορισμένα μέτρια, ολοκληρώνοντας με γλυκόπικρη γεύση τη σεζόν, καθώς η Σαντορίνη αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ απέναντι στη Θέτιδα Βούλας.

Πλέον η Σαβάρντ ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας της, το οποίο θα γραφτεί πιο κοντά στην πατρίδα της. Αυτό καθώς επιστρέφει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Δεν γυρίζει όμως όμως στον Καναδά από όπου κατάγεται αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Εκεί θα αγωνιστεί στη νεοσύστατη League One Volleyball (LOVB) με την ομάδα της Όμαχα, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας από τη Νεμπράσκα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOVB Omaha Volleyball (@lovboma)

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Πολωνία (Α): Ανατροπή με μέταλλο πρωταθλητή για τη Γιαστρέμπσκι

Η πρωταθλήτρια Πολωνίας, Γιαστρέμπσκι Βίεγκελ επέστρεψε από την κόλαση κι έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την...

Ο Ουμπέρ Ενό αναλαμβάνει προπονητής της εθνικής Ισπανίας!

Με μια κίνηση που σηματοδοτεί μια νέα εποχή, η Ισπανική Ομοσπονδία Βόλεϊ (RFEVB) ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη...

Άλμπα – Νοβάρα 0-3: Τα στιγμιότυπα του μεγάλου τελικού...

Μεγάλη νικήτρια του Cev Cup γυναικών ανακηρύχθηκε η Ιταλική Νοβάρα επικρατώντας στους διπλούς τελικούς με 3-1 και...
spot_img