Πρώτη φετινή προπόνηση για την ομάδα του Πορφύρα.
Ο Πορφύρας φιλοδοξεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της φετινής Pre League με επτά καινούργια πρόσωπα.
Αναλυτικά:
Ξεκίνημα για τη νέα σεζόν σήμερα στο Σαλπέας, για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα που θα αγωνισθεί για 10η στη σειρά σεζόν σε Εθνική Κατηγορία, με φιλόδοξη διάθεση στο πρωτάθλημα της Pre League.
Τα λουλούδια από την οικογένεια Σπυράκη ήταν ιδανικό καλωσόρισμα για τις αθλήτριες και το τεχνικό τιμ Μανώλη Αποστολογιωργάκη-Πόπης Καλλή που έχουν διαρκώς κοντά τους, την Τασούλα Φωτάκη όπως και τον Γιώργο Μπουρέκα.
Καλωσόρισμα για τις Μυρτώ Βενεκέ, Μαριάννα Βαλσάμη, Χριστίνα Γούναρη, Ρένια Δημοπούλου, Ασία Κουόλ, Ζε Ομογκίμπο, Ελσα Πατουχέα που ήλθαν ή επέστρεψαν, κοντά στις Ελένη Καριπίδη, Πετρίνα Μπουτσελάκου, Δήμητρα Πανούση, Αναστασία Ποντικάκη, Μαρία Σάντε, Αλεξάνδρα Σπύρη, Μαρία Σωτηρίου ενώ αναμένεται την Παρασκευή η Βανέσα Καϊσέδο η οποία είχε σήμερα ένα άκρως θλιβερό καθήκον στην πατρίδα της, την Κολομβία.
Μέσος όρος ηλικίας τα 21.9 χρόνια και μεγαλύτερες σε ηλικία οι 27χρονες Σωτηρίου και Καϊσέδο.
Μία ομάδα γεμάτη ταλέντο, που θα πρέπει να δουλέψει ώστε να δείξει ποιοί θα είναι οι στόχοι της στο γήπεδο και όχι στη φλυαρία.
Το σύνθημα μας είναι : ”Ξεκινάμε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και κάθε αγωνιστική θα παλεύουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο για να ανέβουμε σκαλί-σκαλί, με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο ”.
Υγεία μόνο !