back to top

Στη Σαντορίνη η Λογαρά!

Διαβάστε Επίσης

Η Όλγα Λογαρά κεφαλαιοποίησε τις καλές τις εμφανίσεις στον Πανιώνιο και ετοιμάζεται για να αγωνιστεί στη Volley League.

Στη Σαντορίνη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Ελληνίδα «μαέστρος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την Όλγα Λογαρά ενισχύουμε την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο Volley League γυναικών 2024-2025.
Γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου 1999 η 25χρονη Όλγα έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται ως πασαδόρος.
Η Όλγα ξεκίνησε την καριέρα της στη Νίκη Αλεξανδρούπολης (2016-2017) και συνέχισε στον ΔΑΣ Δραπετσώνας (2017-2019), στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής (2019-2020), στην F.O. Βριλησσίων (2020-2023) και στον Γ.Σ. Πανιώνιο το διάστημα 2022- 2024.
Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που φέτος θα αγωνιστώ στον ΑΟ Θήρας σε μια κατηγορία πρωτόγνωρη για εμένα. Εύχομαι να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς με υγεία και να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του συλλόγου μας!” δήλωσε η αθλήτρια με την υπογραφή της συμφωνίας της με τον Α.Ο. Θήρας.
Ως διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζουμε την Όλγα Λογαρά και της ευχόμαστε μία αθλητική περίοδο με υγεία και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...

Α’ Τοπική Γυναικών ΕΠΕΣΘ: Πήρε το ντέρμπι ο Αριστοτέλης...

Στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ ο Αριστοτέλης Επανομής...
spot_img