Θα χορηγήσει και πάλι το πρωτάθλημα.
Το Lipton Ice Tea θα συνεχίσει να διαφημίζεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley, στηρίζοντας και φέτος τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Αναλυτικά:
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η εταιρεία PepsiCo για άλλη μία καλοκαιρινή σεζόν θα πορευτούν μαζί, και το 2024 το Lipton Ice Tea θα είναι Επίσημος Χορηγός στις διοργανώσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2024.
Η Ε.Ο.ΠΕ. και η εταιρεία PepsiCo, μετά από πολυετή επιτυχημένη συνεργασία στις επίσημες διοργανώσεις της άμμου, ανανεώνουν και φέτος το καλοκαίρι την αμοιβαία υποστήριξή τους στον θεσμό με την οργάνωση τεσσάρων μεγάλων τουρνουά.
Τα δροσιστικά ροφήματα του Lipton Ice Tea θα ταξιδέψουν στους τρεις μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας (Θεσσαλονίκης, Πειραιά και Αθήνας) με ενδιάμεσο σταθμό τον Μαραθώνα και την ιστορική εγκατάσταση στο Karavi Club και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα αγαπημένα και μοναδικά σε γεύση προϊόντα του Lipton Ice Tea.