back to top

Παίρνει ύψος με τον Παπαγεωργίου ο Άθλος Ορεστιάδας

Διαβάστε Επίσης

Νέα μεταγραφή για τον Άθλο.

Ο Άθλος Ορεστιάδας απέκτησε τον Θανάση Παπαγεωργίου, προσθέτοντας το απαιραίτητο ύψος στην ομάδα του, καθώς ο Έλληνας κεντρικός είναι ικανός να δώσει λύσεις στη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θανάση Παπαγεωργίου για την περίοδο Volleyleague Ανδρών 2024-25.
Γεννημένος στις 28 Οκτωβρίου του 1998 στη Θεσσαλονίκη, με ύψος 2,02μ. o Παπαγεωργίου αγωνίζεται ως κεντρικός. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο νεοποακτηθείς μπλοκέρ, διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο “όπλο” στα χέρια του προπονητή μας, Γιώργου Μπακοδήμου.

Με γονείς καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ο αθλητισμός “ρέει” στο DNA του Παπαγεωργίου. Μικρός ασχολήθηκε με την κολύμβηση και στη συνέχεια με ποδόσφαιρο και στίβο, ώσπου… κόλλησε το “μικρόβιο” του βόλεϊ. Τα πρώτα του βήματα στο φιλέ έγιναν το 2008 στις ακαδημίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια μεταπήδησε στη ΧΑΝΘ. Σε επίπεδο ανδρών έπαιξε για 3 χρόνια στην ομάδα της Κομοτηνής, όπου στην πρώτη κιόλας χρονιά πανηγύρισε την άνοδο στην Volleyleague. Μεσούσης της περιόδου του κορωνοϊού, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ΧΑΝΘ και έπειτα αγωνίστηκε και πάλι στα «σαλόνια» με τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιξε στην Κηφισιά, όπου το 2024 είχε και τις πρώτες του ευρωπαϊκές εμπειρίες στο Challenge Cup της CEV.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας στο παρελθόν είχε κληθεί στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων. Είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και Προπονητής Πετοσφαίρισης (ΓΓΑ).

H οικογένεια του Άθλου καλωσορίζει τον Θανάση στην Ορεστιάδα και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!
Προηγούμενες ομάδες
2023-2024: ΑΟΠ Κηφισιάς
2022-2023: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
2020-2022: ΧΑΝΘ
2017-2019: Α.Ε. Κομοτηνής
2014-2015: ΧΑΝΘ
2008-2014: Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Aλλαγή σκυτάλης στο volleyland

Mετά από δεκάχρονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ, το volleyland.gr αλλάζει σελίδα. Περνάει από τον ...

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...
spot_img