back to top

Απόλλων Σμύρνης: Ξεκινάει καλοκαιρινές προπονήσεις

Διαβάστε Επίσης

 Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι ξεκινάει καλοκαιρινές προπονήσεις για ολα τα τμήματα του συλλόγου από σήμερα ενώ μπορούν να πάρουν μέρος και αθλήτριες που το επιθυμούν κατόπιν συννενόησης:

«Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 17,00 μμ με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ κ.Παύλο Μαναριώτη. Οι αθλήτριες θα πρέπει να είναι στο κλειστό γήπεδο μισή ώρα νωρίτερα.

Στις προπονήσεις θα μετέχουν οι αθλήτριες:

Σδραβοπούλου Αννα, Σδραβοπούλου Ελεονώρα, Κοτροκόη Καλλιόπη, Τσάκωνα Μαρία-Ελένη, Λουκάτου Γεωργία, Πλουμιστού Κατερίνα, Αργύρη Ελένη, Αλεξάκη Είρια, Μήτση Ζαρειφούλα, Καλογιάννη Ελένη, Παλαιολόγου Δήμητρα, Χναράκη Αννα, Κρούσταλλη Δήμητρα, Αθανασίου Σία, Μήλου Καλλιθέα, Ντούρα Κατερίνα, Χρόνη Αναστασία, Μπούκαλη Ιωάννα, Κωστοπούλου Νεφέλη, Δεληγιάννη Αννα, Σιδερή Δήμητρα και Χαϊταλή Κατερίνα.

Πλέον των αθλητριών που αναφέρουμε, αθλήτριες οι οποίες επιθυμούν να λάβουν μέρος  θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας μας.

Επιπλέον παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών που θα συμμετάσχουν να φροντίσουν για την αποπληρωμή των ετήσιων οφειλών τους.»

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Μαρούλης: «Έτσι παίρνεις πρωταθλήματα»

Αμέσως μετά την νίκη του Ιωνικού για το πρωτάθλημα 3-2 με τον Κελεο και την μαθηματική κατάκτηση...

Οι άνθρωποι που κρατούν ζωντανό το βόλεϊ στην Κοζάνη

Το βόλεϊ στην Κοζάνη έχει τη δική του ξεχωριστή δυναμική, χάρη στους ανθρώπους που το αγαπούν και...

ΕΣΠΑΑΑ Τοπική γυναικών 3: Κράτησε το απόλυτο η Ένωση...

Ένα ακόμα ντέρμπι πήρε η Ένωση Γαλατσίου στην Τοπική Κατηγορία 3 την ώρα που επικρατεί… συνωστισμός στις...
spot_img