back to top

Αποχωρεί η Νova απο τη Volleyleague!

Διαβάστε Επίσης

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα του ελληνικού βόλεϊ. Η Nova, η οποία εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volley League, με επιστολή που απέστειλε αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας της με την ΕΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, η συνδρομητική τηλεόραση εκφράζει με κάθε επισημότητα την δυσαρέσκεια της για την αρνητική απάντηση που έλαβε στο αίτημα για μετάθεση της ώρας διεξαγωγής του τελευταίου τελικού αγώνα (από 19:00 στις 17:30) για να μπορέσει να μεταδώσει σε διαφορετικές ώρες αυτό το ματς και την φιέστα του Ολυμπιακού ενώ ενημερώνει παράλληλα την ΕΣΑΠ ότι δεν θα συνεχίσει να επενδύει στο πρωτάθλημα της.

Η εξέλιξη για τους βαθείς γνώστες δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς εδώ και καιρό υπήρχαν οι πληροφορίες που ήθελαν το συνδρομητικό κανάλι να μην θέλει ούτως ή άλλως να συνεχίσει να έχει τα δικαιώματα της Volley League (θεωρώντας ότι δεν έχει ιδιαίτερα οφέλη) κι όπως φάνηκε η ιστορία με τον 5ο τελικό ήταν η αφορμή για να προκύψει το διαζύγιο μια ώρα αρχύτερα.

Η Nova είχε δώσει μια λάμψη (που σε πολλές περιπτώσεις δεν την άξιζε) στο πρωτάθλημα της Volley League. Αν μη τι άλλο, είχε στείλει αρκετές φορές τους ανθρώπους της στον Έβρο για αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας, ενώ παράλληλα έφερνε και κάποια χρήματα σε ανθρώπους της περιοχής (δημοσιογράφους, καμεραμέν) που αναλάμβαναν να καλύψουν τους εντός έδρας αγώνες.

Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το όλο ζήτημα και ο τρόπος που επιλέγει το «αντίο» δείχνει ξεκάθαρα ότι απλά έψαχνε αφορμή για να αποχωρήσει. Άλλωστε, από πέρυσι, όταν και η ΕΣΑΠ είχε απορρίψει την πρότασή της για σοβαρή αναδιάρθρωση, είχε υποβαθμίσει το προϊόν του βόλεϊ, περιορίζοντας σε μόλις μία την εβδομάδα τις μεταδόσεις από το πρωτάθλημα.

Πλέον, χωρίς και τα χρήματα της Nova και με αβέβαιη την έκβαση με τον ΟΠΑΠ, είναι προφανές ότι οι ομάδες, ανάμεσά τους και ο Εθνικός, θα χάσουν σημαντικές πηγές εσόδων. Χάνονται τα σίγουρα χρήματα και δείχνουν να δικαιώνονται εκείνοι που διεκδικούν δεδουλευμένα παλαιών ετών εδώ και τώρα, αφού κανείς δεν εγγυάται ότι αυτοί που δίνουν σήμερα χρήματα στις ομάδες, θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Πηγη: thrakisport.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Τουρκία (Γ): Στους τελικούς η Βακίφμπανκ και περιμένει αντίπαλο

Η Βακίφμπανκ έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών του Τουρκικού πρωταθλήματος απέναντι στην Ετσατζίμπασι και προκρίθηκε...

Το Volleyland συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ

Από τις 05:00 το πρωί της Τρίτης και για 24 ώρες δεν θα υπάρχει ενημέρωση από το...

ΗΠΑ: Ο επικός Ματ Άντερσον στα 38 του δήλωσε...

Ο Αμερικανός σταρ και παίκτης της Ζιράτ δεν πτοείται από τα χρόνια που περνούν και δήλωσε πώς...
spot_img