back to top

Στον Εθνικό Πειραιά η Λάβδα

Διαβάστε Επίσης

  Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Εθνικός Πειραιά, ο οποίος ανακοίνωσε την αποκτηση της 14 χρονης ταλαντούχας αθλήτριας Ιωάννας Λάβδα. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

 «Την ταλαντούχα, Ιωάννα Λάβδα, γεννημένη το 2003, με ύψος 1,70μ., από τον Φοίνικα Καλλιπόλεως ενέταξε στο δυναμικό του ο Εθνικός Πειραιά.

Με το βλέμμα στη μελλοντική γυναικεία του ομάδα, ο Εθνικός συνεχίζει να πλαισιώνεται από αθλήτριες με προοπτική και κατόπιν των υποδείξεων του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Μπογιατζόγλου, που παραμένει πιστός στο πλάνο του για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα βγάζει υγεία σε όλους τους τομείς, για να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν θέσει οι διοικούντες του συλλόγου.

«Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στον Εθνικό και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τις συμπαίκτριές μου, μαθαίνοντας πάνω απ’ όλα σωστό βόλεϊ, να ανεβάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα» τόνισε η Ιωάννα και δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πόσο περήφανη νιώθει που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της στον Εθνικό.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Με τον Καρέα συμπληρώθηκε το παζλ των πλέι οφ...

Με τον Μελισσιακό να έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τοπική Κατηγορία η πέμπτη θέση ήταν...

ΕΠΕΣΘ Α’ Τοπική γυναικών: Απόλυτη ισορροπία στα ημιτελικά

Το συναρπαστικότερο κομμάτι της σεζόν ξεκινάει στην Α’ Τοπική γυναικών της ΕΠΕΣΘ, μετά το τέλος της κανονικής...

ΕΣΠΕΔΑ Τοπική 2 γυναικών: Το απόλυτο ο Πειραϊκός

Τις 21-0 νίκες έφτασε ο αήττητος Πειραϊκός και διατήρησε το +5 από τον δεύτερο Ιπποκράτη για την...
spot_img