Η Ομόνοια Λευκωσίας πανηγύρισε για πρώτη φορά την πρόκριση της στο Β’ γύρο του τσάμπιονς λιγκ και ετοιμάζεται για τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την Πολωνική Γιαστρέμπσκι, έχοντας όμως ένα νέο παίκτη στο ρόστερ της.
Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη απέκτησε τον Βραζιλιάνο Σέρτζιο Φέλιξ Τζούνιορ, ο οποίος μετά την Ισπανία (Αλμερία), Ιαπωνία (Τόκιο) φέτος συμφώνησε να παίξει στο Κατάρ, αλλά κάποια προβλήματα που προέκυψαν με την ομάδα του Εμιράτου, τον έστειλαν στην Κύπρο.
Ο Φέλιξ, είχε απασχολήσει πέρσι το καλοκαίρι και τον ΠΑΟΚ, αλλά ο 27χρονος Βραζιλιάνος δέχθηκε την εξαιρετική πρόταση από την Ιαπωνία κι ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Ντάντε, θα είναιο ο 4ος ξένος της Ομόνοιας (Σιντιμπέ, Μπαγκρέι, Γκουζμάν).