back to top

O Ολυμπιακός 0-3 την Νέα Γενεά και στους 8 του κυπέλλου Γυναικών!

Διαβάστε Επίσης

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τη Νέα Γενεά στο κατάμεστο κλειστό του Ασβεστοχωρίου και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών. Εκτός έδρας με την Ηλιούπολη στους «8» οι «ερυθρόλευκες».

Το παιχνίδι ήταν γιορτή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε μέχρι τους «16» του θεσμού και πάλεψε με αντίπαλο τον νταμπλούχο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που ήθελε κάνοντας διαχείριση δυνάμεων και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι της Παρασκευής (2/2) με αντίπαλο τους Μακεδόνες για το πρωτάθλημα.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 16-25, 18-25)

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Κοτόρτσης): Μπάγγου, Φαλιάγκα, Κοσμά, Λάππα, Στάικου, Κομνίνο / Παλτιμσισόγλου (λ), Σταυρίδη, Πέιου, Τσαπακίδου, Καριοφυλλίδου, Ρεπανίδου, Μουμώλη, Μπουρλή.   
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κοβάτσεβιτς): Χίπε, Βλαχάκη, Λαμπρούση, Χριστοδούλου, Πολ, Κωνσταντινίδου / Κονόμι (λ), Κοκκινάκη (λ), Νιέμερ, Παπαδοπούλου, Μιλιντίγεβιτς. 

Γιώργος Κοτόρτσης (Νέα Γενεά): «Ήταν μία γιορτή για το χωριό μας σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Τα κορίτσια αντεπεξήλθαν όσο το δυνατόν καλύτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι σημαντικό που έπαιξαν σχεδόν όλο το παιχνίδι κάποιες αθλήτριες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Συγχαρητήρια στη Νέα Γενεά που έπαιξε καλά και ο κόσμος της περιοχής δημιούργησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Aλλαγή σκυτάλης στο volleyland

Mετά από δεκάχρονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ, το volleyland.gr αλλάζει σελίδα. Περνάει από τον ...

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το Volleyland.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Ξανά μαζί σας από τα ξημερώματα...

To volleyland σιωπά…

Το volleyland σιωπά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών. Kαι ενώνει την φωνή του με τους διαδηλωτές...
spot_img