Βόμβα Άρη! Έφερε την Κορυφαία Αφρικανή βολεϊμπολίστρια! Παίκτρια του Άρη η θηριώδες Chumba!

06/06/2022 20:55824
Ετικέτες:
be a maverick

Το πλήρες όνομα της είναι Sharon Chepchumba και ήταν παίκτρια της Kenya Commercial Bank η οποία μόλις πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το τρόπαιο στο champion league Αφρικανικών χωρών! Στον συγκεκριμένο αγώνα η Chumba είχε βγει MVP!

Η θηριώδης Chumba είναι διαγώνια με ύψος 183,  είχε μπει στον στόχο των διοικούντων του Άρη από τον περασμένο Μάρτιο που με υπομονή την έπεισαν να φορέσει τα κιτρινόμαυρα! 

Είναι  επιτυχία του Γιάννη Γιαννάκη και του έμπειρου παράγοντα Γιάννη Ρεντζεπέρη  που καταφέρνουν να φέρνουν αθλήτριες με χαμηλό μπάτζετ αλλά πάντα εκτοξεύεται την επόμενη χρονιά! Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από την περίπτωση της Μερκάδο που πήγε σε άλλη Ελληνική ομάδα με τα υπερδιπλάσια χρήματα! Το ίδιο έγινε με την Εβανς που πήγε σε Γαλλική ομάδα με 2,5 φορές πάνω τα χρήματα που έπαιρνε στον Άρη!

Βλέπετε ο Άρης δεν ''ψωνίζει'' ότι του προτείνουν οι μάνατζερ αλλά επιλέγουν τις ξένες που θέλουν και τότε έρχονται σε επαφή με παίκτρια και μάνατζερ! 

 

Καλό θα ήταν να παραδώσει μαθήματα σε νεόκοπους παράγοντες και προπονητές ο Γιάννης Γιαννάκης! Τουλάχιστον στην πόλη του! 

 


Σχετικά Άρθρα