Η Αλγερινή ακραία του Ολυμπιακού Γιασμίν Αμπντεραχίμ είναι η MVP της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.
Ολυμπιακός: Η αντίπαλος στα προημιτελικά του Challenge Cup
H Αμπντεραχίμ στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ στο κλειστό του Ολυμπιακού χωριού έκανε από τα καλύτερά της παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, πετυχαίνοντας στη νίκη με 3-1 σετ 18 πόντους με 10/28 τελειωμένες επιθέσεις, 7 άσσους και 1 μπλοκ. Είχε και 60% στην υποδοχή σε 30 προσπάθειες με μόλις ένα λάθος.
H Γιασμίν Αμπντεραχίμ γεννήθηκε στην Αλγερία στις 16 Απριλίου του 1999. Έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται ως ακραία.
Από το 2018 έχει φύγει από τη πατρίδα της και αγωνίζεται στο εξωτερικό. Μετά από μία εξαετία που φόρεσε τις φανέλες των ομάδων, Προβίν και Βενέλ, το καλοκαίρι του 2024 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό.
MVP VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2024-2025
1η αγωνιστική: Μαρία Νομικού (Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.)
2η αγωνιστική: Ίλκα Βαν Ντε Βίβερ (Π.Α.Ο.Κ. – Βέλγιο)
4η αγωνιστική: Μάργκαρετ Σπικς (Α.Σ.Π. Θέτις – Η.Π.Α.)
5η αγωνιστική: Τζένιφερ Μόσερ (Α.Ο. Θήρας – Η.Π.Α.)
6η αγωνιστική: Μαρτίνα Ξανθοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.)
7η αγωνιστική: Έλα Κάρολαϊν Σάαντα (Α.Ο. Λαμίας 2013 – Ισραήλ)