ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Υψηλές βλέψεις στη νέα Α2 ο Απόλλωνας

08/08/2019 08:54580Α2 Γυναικών
Ετικέτες: Απόλλωνας Καλαμάτας
be a maverick

 

Ανάλογη πορεία με αυτή της χρονιάς που έφυγε, θέλει να πραγματοποιήσει ο Απόλλων Καλαμάτας την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Η προσπάθεια θα γίνει όχι μόνο για να πλασαριστεί στην ίδια θέση (2η) με αυτή του προηγούμενου πρωταθλήματος, αλλά να κάνει ένα βήμα παραπάνω είναι ο στόχος, όπως λένε όλοι στην ασπρόμαυρη ομάδα.

Αλλωστε αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και θα συνεχιστούν μέχρι να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Μέχρι στιγμής η Καλαματιανή ομάδα έχει προχωρήσει στην απόκτηση 7 αθλητριών, οι δύο εκ των οποίων είναι νεαρές σε ηλικία και εξελίξιμες.

Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι

Ο λόγος για τις Δανάη Μουρατίδη, Ελισσάβετ Κορακιανίτη, Σοφία Καρακύκλα, Σωτηρία Γάκη, Κατερίνα Ντουσάκη, Βασιλίνα Πετροπούλου και Ειρήνη Σακελλαρίου. Από το υπάρχον δυναμικό μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει οι Νίκη Κόλλια, Γωγώ Δεδούση, Λίνα Αποστολοπούλου και η αρχηγός της ομάδας Ντίνα Καραμούντζου.

Σε ότι αφορά τις επόμενες κινήσεις από το μεταγραφικό παζάρι, στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ακόμη αθλήτριες.

διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο 

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα