back to top

VNL Γυναικών: Η Πολωνία «καθάρισε» το Βέλγιο με 3-0 και αποχαιρέτησε με αυτοπεποίθηση το Πεκίνο

Διαβάστε Επίσης

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και απόλυτη συγκέντρωση, η εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Πολωνίας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Volleyball Nations League στο Πεκίνο με ιδανικό τρόπο.

Η καθαρή νίκη με 3-0 επί του Βελγίου δεν ήταν απλώς κυριαρχική στο σκορ, αλλά και γεμάτη πάθος, ενέργεια και ποιότητα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Από τον πρώτο κιόλας πόντο, οι Πολωνές έδειξαν τις προθέσεις τους. Η Μαλβίνα Σμάρζεκ ηγήθηκε της ομάδας με 20 πόντους, επιβάλλοντας τον ρυθμό με εκρηκτικές επιθέσεις και σταθερό σερβίς. Το πρώτο σετ τελείωσε με το εμφατικό 25-11 υπέρ της Πολωνίας, ενώ το δεύτερο ήταν ακόμη πιο «στρωτό» με σκορ 25-15.

Στο τρίτο σετ, το Βέλγιο έδειξε σημάδια αντίδρασης και προηγήθηκε προσωρινά, αλλά η ψυχραιμία και η πειθαρχία της Πολωνίας επικράτησαν. Το φινάλε ήταν δραματικό, με τη Μαγδαλένα Στίασιακ να μπαίνει στο γήπεδο και να τελειώνει το παιχνίδι με έναν εντυπωσιακό πόντο, διαμορφώνοντας το τελικό 27-25.

Με απολογισμό τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες στην κινεζική πρωτεύουσα, η Πολωνία φεύγει από το Πεκίνο με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, στρέφοντας πλέον το βλέμμα στο Βελιγράδι για τη συνέχεια του VNL 2025

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

VNL: Ο Παλόνσκι οδήγησε την Αργεντινή σε θρίλερ-νίκη επί...

Η Αργεντινή πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη στη Volleyball Nations League 2025, επικρατώντας του Καναδά μέσα στο...

Volleyball Nations League: Νίκη για την Ολλανδία κόντρα στην...

Η Ολλανδία επικράτησε της Τουρκίας με 3-1 σετ, ενώ η Ιαπωνία υπερίσχυσε της Σερβίας με καθαρό 3-0,...

VNL 2025 (Α): Διψήφιος ο Νεντέλκοβιτς, δεν τα κατάφερε...

Μετά την ήττα της Πέμπτης από την Πολωνία, η Ιαπωνία επέστρεψε στις νίκες την Παρασκευή. Με ηγέτη...
spot_img