Βαγγέλης Περόπουλος ο εκλεκτός!

31/01/2017 22:562232Απόψεις Eθνική Γυναικών
Vaat
Ετικέτες:
be a maverick

Ο Γιώργος Καραμπέτσος έχει αποφασίσει να παραδώσει τις τύχες  της εθνικής γυναικών στον Βαγγέλη Περόπουλο. 
Ο Περόπουλος θα αναλάβει με αυξημένες αρμοδιότητες την θέση του team manager στην Εθνική ομάδα γυναικών με λόγο ακόμα και στην επιλογή  του προπονητικού team.
Ο πενηνταπεντάχρονος Νικαιώτης προπονητής θα αποσπαστεί από το υπουργείο παιδείας και θα παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς περαιτέρω αμοιβή!
Στην ουσία επιστρέφει στην θέση που του είχε εμπιστευθεί ο Προσαλίκας το 2009-2010 και στα θετικά της τότε παρουσίας του μπορεί να του πιστωθεί η έλευση Καπράρα, του καλύτερου ίσως προπονητή που έχει κάτσει σε πάγκο γυναικείας ομάδας στην χώρα!
''Τα Γραμμάτια εξοφλούνται τοις  μετρητοίς!''
Για την επιλογή του Περόπουλου στην θέση του team manager  από τον Γ. Καραμπέτσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η μεγάλη δραστηριότητα του προπονητή κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα αφού στήριξε καθοριστικά  τον Καραμπέτσο στην εκλογή του,  σε σημείο που σε σύσκεψη στον τομέα αθλητισμού της ΝΔ του έδωσαν προσωπικά συγχαρητήρια για την επιτυχία του στην ομοσπονδία! 
Εμείς θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του χωρίς τα λάθη του παρελθόντος αφού η ομοσπονδία δεν μπορεί να λειτουργεί με τεφτέρια! 

Στάθης Νικολούζος

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα